No, takže, bol to film, čo bežal raz na STV1, vo večerných hodinách cca pred dvoma rokmi. Začiatok filmu som zameškala, ale myslím, že to ani nevadí. Ten film bol poskladaný z krátkych príbehov (jeden mal tak desať minút) o rôznych deťoch z rôznych sociál
len to, že nikdy ma ani len nenapadne zapnúť stv1/2, len keď vidím že v .týždni je nejaká dobrá recenzia, a tam väčšinou tie filmy najzaujímavejšie chodievajú na najnepozeranejších kanáloch. Zvláštne.
@mm47 stv1 a stv2 suu jedinee slovenskee televiizie, ktoree majuu odvahu vysielat spolocnostou nedocenenee alternatiivne filmy - hlavne stv2 ....ale ty budes asi ten typ konzumneeho markizaacko-jojkaarskeho divaaka, ktoreeho zaujiimajuu vysokorozpoctovee proamerickee sraacoviny, ktoree majuu uuspech len vdaka peniazom a obrovskej kampani... nie vsetky americkee filmy suu ale zlee, lenze ked suu prerusovanee kazdyych 20 minuut 10 minuutovou reklamou, ktoruu ty urcite zeries, tak film uuplne straaca atmosfeeru a naaboj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
?
@stenatko
!
Milujem to.
A pridávam sa k @18miki18 !
len to, že nikdy ma ani len nenapadne zapnúť stv1/2, len keď vidím že v .týždni je nejaká dobrá recenzia, a tam väčšinou tie filmy najzaujímavejšie chodievajú na najnepozeranejších kanáloch. Zvláštne.
tak to napíšem sem, ak sa to uchytí a admin to nevymaže.
Ten film som videla dáááááávno.
Odohrával sa v Arizone - Pheonix, bol o mladíkovi, ktorý si v pivnici zriadil vlastné rádio a odtiaľ vysielal bez povolenia. Bol to samotár, rebel...
ak niečo o tom viete...
Dík.
1. dam krk na to ze tie proamericke sracky co chodia v kinach si videl aj ty
2. netvrdim ze som jojkar , markizak
Tak sa nehraj na sefa ty lolo
@18miki18 aj ja sem tam pozriem na STV2 nejaký ten s titulkami a sú to dobré filmy....