Vedľa nás býva asi 70-ročná babička a býva tam sama. Myslím, že ak by som počula niečo vzialene pripomínajúce tamto, volám sanitku a hlásim srdcový infarkt.
My mame same rodiny s malymi detmi okolo, cize mozno som pocula nieco take. Hlavne zhora, lebo maju plavajucu podlahu, tak pocut, sj ked ich maly syn beha po byte a uz sa nam aj zato ospravedlnovali, ale my ze niiiiiic sme si nevsimli a obcas pocut jak sa im natriasa postel alebo co, no mam z toho taky pocit. Ti vedla su troska inak rozmiestneni, lebo za nasou stenou im spi mala dcera bez rodicov, teraz ma aj braceka, cizeee neni co...
Najhoršie ale je pokial byvate v "panelaku" s 5 cm stenami a vedla vas šuka skoro 60 rocna francuzska ktora k tomu vsetkemu nadava tomu jej "trpitelovi" -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
uz len predstava, ze 84-rocna babka suka so svojim 64-rocnym synom ma desi...
a zdruhej strany nemam susedov..
ale jedini co si tu rozdavaju su kocuri s mackami ..
@2 wtf
ako keby to babe prekazat nemohlo O.o
z druhej strany bývajú dvaja bratia, starí mládenci a keď sa ožerú, tak si to rozdávajú slovne vulgárne a občas možno päsťami
a inak suhlasim s @mielikki ti nasi ani neviem o tom ze ten pasians hravaju