Ahojte, idem studovat na UKF masmedialnu komunikaciu a reklamu a nejde mi vobec prihlasit do AIS systemu.Teraz neviem kde je chyba, ci prvakov tam pustia az po 21.? a nestuduje nahodou niekto to iste co ja? mohol by poradit s predmetmi.
zdarec, ja som sa tiez nemohol prihlasit, mozno omylom stlacas ine cislo tak si to riadne skontroluj a ked nejde tak skus vydrzat ece chvilu. Kedy si mala zapis?
na UKF idem aj ja. vcera som aj na skoleni bola, a zevraj sa to ma zapnut az po 24 hodinach od aktivovania tej ISIC karty. Môže to isť aj skor ale ber to s rezervou. Ak ti ti nepojde do24 hodin, tak skus kontaktovať niekho z univerzity, inak mne to včera večer už išlo.
ale záleží to aj od prehliadača. ono to ide buď na Internet exploreri, alebo Mozille(ale len an nejakej staršej verzii-neviem prečo.) ...
a tam podtym prihlasenim máš aj test prehliadača, takže uvidíš kde presne je chyba, bud mas nekompatibilny prehlaiadac, alebo su zablokovane vyskakovane okna,.. atd
no mne pise ze chybne prihlasenie a uz som to skusala viac krat...a vraj to blbne iba filozofickej fakulte ale neviem ci to moze tak vobec byt. Zapis som mala v piatok 4.9. a vtedy som si i kartu aktivovala.A co vam hovorili na tom skoleni?
no ako si tam pridať tie predmety -povinne, povine volitelne, a neviem ake... no ze si mame naolit rozvrh podla toho, a aby to vyslo na tolkio (tusim 60? ) kreditov. no ako neviem ci si este nieco z toho pametam, neni to take lahke, ako sa mi najprv zdalo. a ide vlastne oto ze si treba spravit rozvrh aky nam bude vyhovovat, a aj bude dost kreditov. ale mame na to čas do 10.10. takže ešte sa to hadam stihne.. su tam aj nejake skratky, a oni nam to starsne rychlo vysvetlovali takze dufam ze neico nepokaslem...
a myslim ze je dobre prestudvat si tie dve knihy co sme dostali, ja som este necitala lebo som spala a ani sa mi nechce, ale myslim ze aj tam su nejak tie skratky (napr skratky ulíc kde su ostatne učebne ) vysvetlené.
@kaja - máš ešte dosť času na prihlásenie,ono je teraz toho strašne veľa, veľa prvákov na každom odbore, takže to môže chvíľu trvať....kontroluj si to každý deň pre istotu ,ale nám včera tuším hovorili, že až po desiatom sa budú dať pridávať a mazať predmety... ja na UKF nastupujem do druhého ročníka a vlani som si rozvrh robila až keď sme v škole začali...nie hneď po zápise...ty si nejaká horlivá
@kokinka - no veď okej, to je ešte mesiac času, fakt sa nemáš kam ponáhľať, teraz tam ešte nemá prístup ani nikto iný, zápis predmetov je stále blokovaný, teraz som to kontrolovala...aký máš odbor, ak sa smiem spýtať? aj ja som bola vlani vystresovaná jak hovado, teraz to už beriem z rezervou...na celej UKF je taký strašný bordel, že keby to viem, ani sa tam nehlásim
@Mirkova no ja som na prirodovednej fakulte. aôe skusala som sa tam prihlasit a idu mi pridať predmety normalne ale dat ich do rozvrhu som sa ešte neodvážila=D
@kokinka - jasné, prírodovedecká je vždy o krok popredu....to teraz ako vážne myslím, oni musia mať všetko skorej poodovzdávané a tak.....fúha, to ti teda nezávidím....u nás na filozofickej sú aspoň takí pohodári.....ale prajem ti veľa šťastia a trpezlivosti pri štúdiu...budeš obe potrebovať
a inak ked si pridavam tie predmety tak hned tam mam dat spolu akoze za celyy rok aby to uz bolo dokopy tych 60 kreditov? alebo si mam spravit iba za zimny semester?
@Mirkova Kačena, ja si neviem otvoriť AIS bez toho, aby mi nevyhadzovalo, že nemám certifikát akeď som sa tam už konečne nejak votrela, tak v Evidencii štúdia ma nepustí nikam! To si teraz vážne nemôžem povyhadzovať predmety? Ani rozvrh si nemôžem kuknúť, už ma serú!
@titusik - moja, ja som mala taký problém tiež, ten s tým certifikátom, to som si otvárala AIS cez Explorer....teraz mám Mozzilu a ide to v pohode...a predmety si ešte ani ja nemôžem pridávať, píše, že je to ešte blokované, ale už to poctivo každý deň kontrolujem, tak keď už to bude otvorené, dám ti nejako vedieť....a rozvrh mi prosím nespomínaj, stúpa mi tlak len to slovo čítam, mne sa to všetko križuje v utorok, párny týždeň o 13:00....všetko! aj litika, aj slovina a čo je horšie aj nejaká pedagogika....a všetko semináre....jebne ma!!!!
@kokinka - nie, teraz si vlastne pridávaš predmety len na zimný semester, čiže ti úplne stačí 30 kreditov....ak si na učiteľstve, určite si hneď popridávaj pedagogické disciplíny, tak je vždycky nátresk, aby sa ti teda ušlo miesto
Mirkova, toto si mi z úst vytrhla : "na celej UKF je taký strašný bordel, že keby to viem, ani sa tam nehlásim" ... ja už som síce v treťom ročníku ale na ten bordel som si stále nezvykla
@Mirkova inak som si všimla že ak si tam dám všetky povinne a povinne volitelne, tak mam presne 30 kreditov a teda to by bolo dosť tesne a žiadna istota.. ale ak sa pozriem do výberových -pre prvy ročnik tam nie sú žiadne
ahojte, na stranke pedagogicke fakulty som videla informaciu o neakom skoleni AIS. Nevie niekto o co tam pojde? Je nutne tam ist a je to aj pre ucitelstvo predmetov ak mam ale hlavny predmet na filozoficke a druhy na pedagogickej fakulte?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale záleží to aj od prehliadača. ono to ide buď na Internet exploreri, alebo Mozille(ale len an nejakej staršej verzii-neviem prečo.) ...
a tam podtym prihlasenim máš aj test prehliadača, takže uvidíš kde presne je chyba, bud mas nekompatibilny prehlaiadac, alebo su zablokovane vyskakovane okna,.. atd
a inak ked si pridavam tie predmety tak hned tam mam dat spolu akoze za celyy rok aby to uz bolo dokopy tych 60 kreditov? alebo si mam spravit iba za zimny semester?
a inak vy máte tiež 60 kreditov za rok?
1. Bezpečnostný certifikát webovej stránky nie je dôveryhodný! Pokracovat...
2. login cislo z karty+heslo RC
3. Evidencia Studia
4. VSES017 - Štúdium, zápisné listy, záverečné práce, štátne skúšky
5. zapisne listy...vytv novy popr. vybrat rok
6. panacik-zapis predmetov,kredity
7. Predmety zapisneho listu a skontroluj si>Interval pre zápis: (bla - bla)