Aj Vám niekto ublížil alebo Vám nevyšiel už po niekoľký krát vzťah o ktorom ste si mysleli že má zmysel ???
Mne sa to stalo dva krát jeden vzťah trval rok a pol a fakt to bol omyl ... mala som už aj zásnubný prsteň ale ... jaksi sme si prestali veriť a obrátilo sa to proti nám stačil len týždeň mimo ba a všetko bolo iné ... ako keby sa tá láska dakam stratila.
mas iba 18 a mozno este kopu vztahov pred sebou z nejakych zlych skusenosti by som si tazku hlavu nerobila..a ak sa mozem spytat, to si si toho prveho planovala aj vziat ked si mala zasnubny prsten??
Ciastocne suhlasim, ale myslim si ze v takom veku je na take zavery este priskoro. Napriklad moji rodicia zacali spolu chodit ked mamka mala 28 rokov, a ty mas 18.
ako u koho, poznam aj dievcata, ktore sa vydavali skoro a vyslo to
moji stari rodicia sa brali ked mali 22 a su spolu vyse 50 rokov
koniec koncov, ja som sa vydavala ked som mala 22 a som mimoriadne spokojna
taketo veci tiez nezalezia od dlzky vztahu - nasi sa brali az potom ako som sa narodila, ale ja som sa narodila velmi rychlo potom ako sa spoznali (ked ratame tych 8,5 mesiaca, co trvalo tehotenstvo ...a zili spolu 20 rokov
ale k otazke - jediny vztah o ktorom som si fakt myslela ze ma zmysel mi vysiel
@pernik 6 stroskotaných vzťahov? koľko trval najdlhší, ak smiem vedieť?
naši sa brali v 19, jednak preto, že sa mali radi a jednak preto, že akosi som sa im pošťastila ja, ale dnes sú spolu už 16ty rok a myslím, že im to klape (síce tatko si po návrate domov zlízne od maminky žuvačku nalepenú na umývadle )
ale samozrejme, je to indi vindi, nasi sa brali dost skoro a stale su spolu, ja mam za sebou par neuspesnych vztahov a sklamani, aj jedno zasnubenie..co uz noo, na toho praveho treba cakat
kazdy v zivote zazije sklamanie - sklamanie z lasky,ono ako by o bez toho neslo. Aj ked je niekto vo vztahu....
Obdivujem ludi, ktori sa zasnubia po roku a pol, ale je to mile, ja mam vztah asi 6. rok s jednym clovekom a ked sme sa bavili o zasnubach a tak, tak mi povedal, ze je to nanic, ked sa nemaju dvaja hned brat...a tak skoncila nasa konverzacia ....
15 a 6 stroskotaných vzťahov? ehm...to sú tí dnešní mladí ľudia, ktorých najdlhší vzťah trval 2 mesiace...
sklamaná...neviem, či by som to nazvala práve takto...v auguste budem mať 18, 5 rokov mám veľmi rada jedného chlapa a rozhodne to nie je len priateľstvo alebo detské poblúznenie, ako by to niektorí nazvali...to, že je o 6 rokov starší mi je tiež fuk, to predsa nie je rozhodujúce, najhoršie na tom je to, že sa v októbri žení a to dievča sa k nemu absolútne nehodí a to nehovorím zo žiarlivosti, jednoducho to je tak...a úplný gól je to, že som bola na tú svadbu pozvaná
@10 presne to si myslim aj ja...naco sa zasnubovat ked zaroven neplanujete datum svadby...nevidim zmysel v tom byt 5rokov zasnubena a nakoniec mozno zistit ze svadba ani nikdy nebude...moj drahy zacina mat tiez take myslienky ale ja ich uspesne brzdim
@lenulkaaa hádam si nemyslíš, že by som na tú svadbu išla? Nedokázala by som sa pozerať na to, ako sľubuje vernosť niekomu inému a hlavne nie osobe, ktorá ho nemá skutočne rada a ide jej len o peniaze...ale to je už iný príbeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
moji stari rodicia sa brali ked mali 22 a su spolu vyse 50 rokov
koniec koncov, ja som sa vydavala ked som mala 22 a som mimoriadne spokojna
taketo veci tiez nezalezia od dlzky vztahu - nasi sa brali az potom ako som sa narodila, ale ja som sa narodila velmi rychlo potom ako sa spoznali (ked ratame tych 8,5 mesiaca, co trvalo tehotenstvo ...a zili spolu 20 rokov
ale k otazke - jediny vztah o ktorom som si fakt myslela ze ma zmysel mi vysiel
naši sa brali v 19, jednak preto, že sa mali radi a jednak preto, že akosi som sa im pošťastila ja, ale dnes sú spolu už 16ty rok a myslím, že im to klape (síce tatko si po návrate domov zlízne od maminky žuvačku nalepenú na umývadle )
Obdivujem ludi, ktori sa zasnubia po roku a pol, ale je to mile, ja mam vztah asi 6. rok s jednym clovekom a ked sme sa bavili o zasnubach a tak, tak mi povedal, ze je to nanic, ked sa nemaju dvaja hned brat...a tak skoncila nasa konverzacia ....
sklamaná...neviem, či by som to nazvala práve takto...v auguste budem mať 18, 5 rokov mám veľmi rada jedného chlapa a rozhodne to nie je len priateľstvo alebo detské poblúznenie, ako by to niektorí nazvali...to, že je o 6 rokov starší mi je tiež fuk, to predsa nie je rozhodujúce, najhoršie na tom je to, že sa v októbri žení a to dievča sa k nemu absolútne nehodí a to nehovorím zo žiarlivosti, jednoducho to je tak...a úplný gól je to, že som bola na tú svadbu pozvaná
to mas teda riadne tazke ... a jak to ze mal tu odvahu ta tam pozvat ???
ja viem zlatinko ... to sa ale spravi .. kiss