Aj vám sa stáva že máte povedzme dokonalý vzťah a zrazu vás omrzí pretože vám začne chýbať to lovenie a také to bláznenie...
...no vy aj napriek tomu chcete vo vzťahu ostať no potom ochladnú aj city a začnete sa obzerať po nových objektoch a nakoniec to skončí tak že si svoj nový objekt namotáte a potom vás to znova omrzí... zistíte že nový partner by sa na dlhší vzťah fakt neh
Tak inak. Nestava no je to pochopitelne. mlady clvoek ak my ne je stavany na dlhodobe vztahy. Co ale v pripade, ze ten vztah ta omrzel, pretoze bol moc monotonny a stereotypny?
A co v pripade ze namiesto novej obete skusit dat tomu vztahu sancu s tym, ze sa obaja budu snazit vniest don novy vzduch?
no hej, a je to podľa mňa dosť logické, že po povedzme pol roku už cítiš tú monotónnosť.... najlepšie asi fakt je, keď sa obaja (!) snažia to zas nejak oživiť, urobiť niečo, čo ten druhý nečaká (v dobrom slova zmysle ....
No myslím, že ono sa to stáva takým, čo chcú alebo majú vzťah len preto aby nejaký mali. Alebo pozerajú len na to telesné, povrchné čo im po čase zovšednie...
@hajzelbaba bral by som vsetkymi desiatimi.. ani nie vas dvoch tak ako moju, ale.. ach jo.. dostavas ma do depresie, uz nepis, ze si stastna vo vztahu!!!!
V poslednej dobe to mavam pravidelne a prisiel som nato,ze pre mna nie je dobre s dakym sa viazat na dlhe obdobie.Tak si potom mozem uzivat s novymi objektami,ktore sa mi pritriafia cez piatky,soboty vecer
hm ..ono je to ťažko ale napr:ked idem po ulici ,tak sa mi zapáči samozrejme výzorovo nejaký ,ale nepoznám ho povahovo,čiže ho nechcem samozrejme ...a ked spoznám aj normálne už niekoho ,tak si vždy poviem ,že " ten môj je oveľa lepší " ..a vážne je a takýto stav ,že ťa to omrza ,to je normálne pre tvoj vek ..mna by to tiež v 15-ke omrzelo,to nie je nič hrozné ,preto som mala prvý normálny a reálny vzťah až na konci 17-ky a mám ho doteraz treba čakať na toho pravého ako som počkala ja ..a mám ho
kebyze nemam co napisat, tak nic nenapisem ... pohni rozumom dievca ... poznam totiz holku co si nasla "pravu lasku" v 15, dlho spolu boli, vyse 10 rokov a aj tak sa rozviedli ...
netvrdim ze to neni mozne, zazraky sa predsa deju, ale je to pomerne dost ojedinele ...
@horsiq treba trvaly vzťah udržiavať..nejak otužovať....vymyšlat nove veci...nove vyzvy...možno partnera trošku ,,podraždiť" nech zažiarli( ale len TROSKU!).....dopriať si nejaky čas osamote.....po nejakom čase oddelenia je super znovu vidieť svoju polovičku nie?....dovolenku naplanovať alebo ine akcie......
@najivna laska si cas nevybera..akose do 25 stretnes niekoho kto ti bude vo vsetkom vyhovovat ale urcite to nie je pravy lebo nemam 25..len aby v 25 vyssie sa ti nestalo ze ten pravy akosi bude v nedohladne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
vaznych vztahov mi akurat stacilo
A co v pripade ze namiesto novej obete skusit dat tomu vztahu sancu s tym, ze sa obaja budu snazit vniest don novy vzduch?
Potom to nie je ozajstný vzťah, keď tam nie je láska.
@ta : áno lebo 9 mesačný vzťah je postavený na zadku mojej partnerky
A preto hladajú stále niečo nové
€:f
@hajzelbaba =D muehehe
@horsiq to, co opisujes robia 13-16 rocne dievcata, ktore nevedia co chcu.. ja viem co chcem.. pravidelnu masaz, sex, spanok a prijem potravy..
@mm47 po precitani tvojho prispevku sa mi hrozne ziada povedat: som velmi rada že ta mam martin.
dik
Tam si bola fakt pekne vystrojena
Ale vieš, milujem ťa Daj mu!
lebo v 15 to vie urcite posudit ... objektivne to posudi tak o 20 rokov, ked s dotycnym stale bude ...
mala lasku znamena ze uz spolu nie su ... takze to nebola laska na cely zivot... ci??
predstav si,že spolu sú už 12 rokov,sú zosobášení a majú dcérku. Len tiež asi toho museli veľa prekonať-ako napriklad reči ľudí ako si ty.
v tom pripade ma ta holka 26 ... ty mas 15 ... dost pochybujem ze ste kamosky ...
anyway, v 26 este nemoze hovorit o laske ... to ze sa vzali a maju dieta je krasne, ale o nicom to nesvedci ...
takze bud si si to vymyslela, alebo je to zazrak a v tom pripade im prajem stastny zivot ...
kebyze nemam co napisat, tak nic nenapisem ... pohni rozumom dievca ... poznam totiz holku co si nasla "pravu lasku" v 15, dlho spolu boli, vyse 10 rokov a aj tak sa rozviedli ...
netvrdim ze to neni mozne, zazraky sa predsa deju, ale je to pomerne dost ojedinele ...
a kolko takych parov poznas?