iba tak, ze nevies co chces, zbytok tej moznosti tam byt nemuselo...
mne sa to nestava, niesom ten typ cloveka, co by sa mu to stavalo... mam racej serioznost v tychto veciach.
stava sa mi to...lebo neviem co chcem...ja nikdy neviem co chcem..nikdy sa neviem rozhodnut...pre mna je velmi tazke si vybrat napr. ci si dam jemne sytenu alebo sytenu mineralku...a nie este taketo vaznejsie zalezitosti
ach jo to veľmi dobre poznám ... je to divné ale deje sa to ... podľa mňa ten dotycny alebo teda aj mne sa to deje nevie co chce ... alebo ten človek s ktorym ste nie je ten pravý bohužial
stalo sa to mal som moc rad ked som bol snou ked som siel od nej bol na zastavke bolo mi jendo ci ju mam abo nie som jej to povedal rozisiel sa snou mozno ranil.. ale aspon som uz nevyuzival... po 3-4mesiacoch som v marci ukoncil jeden takyto vztah bezna vec niekedy ti clovek nesadne ako by mamal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mne sa to nestava, niesom ten typ cloveka, co by sa mu to stavalo... mam racej serioznost v tychto veciach.
alebo som vadna