Vzdy som potom musel drzat to bocne tlacitko asi 30 sekund aby sa restartol. Neskor mi bolo poradene ze ked zamrzne tak mam telefon nechat a cakat kym odmrzne (5-30) min. A volako sa to umudrilo uz.
@obliviate ja mám ten problém, že môj mobil má tu baterku tak vloženú že to nevyberieš len tak..musíš to odskrutkovať a s tým sa určite nebudem baviť ...zatiaľ ho nechám tak a o hodinku ho skúsim zapnúť, že čo to spraví
@tinkish pravdepodobne to bude aj tak systémom v mobile. Ak sa niekedy budeš nudiť, tak si zálohuj všetky kontakty a súbory, skús v nastaveniach nájsť obnovenie továrenských nastavení a obnov ich. Možno pomôže, možno tomu už nič nepomôže
hej stavalo sa mi to so symbianom a zrovna vzdy ked som ho potrebovala, takze bolo nemyslitelne cakat do polhodiny, vzdy som vybrala baterku a dala naspat, ale toto nebola najhorsia stranka toho mobilu - kedysi mi pri tom zamrznuti zacal vydavat zaroven strasne vysoky ton, a nechcel prestat, tam pomohlo naozaj jedine vybratie baterky, ale najlepsie boli aj tak tie vystrasene tvare v MHDcke pripadne ucitelov vyraz v triede
teraz mam android a nedeje sa to (zatial, klop klop)
môj starý mobil (na konci svojho života ) začal robiť také somariny, že išla som si trebars zapnúť prehrávač a totálne zamrzol...vybrala som baterku no ono to spravilo zase..nedalo sa ináč len kúpiť nový a tento aktuálny mi zatiaľ zamrzol možno tak 3x za tie 2 roky ale tak naštve to noo
áno, zvyklo sa mi to robievať a dosť často..pred mesiacom mi už displej úplne prestal reagovať na dotyky takže išiel na reklamáciu..vymenili mi celý displej, urobili hard reset (a nič som nemal zálohované lebo som s tým nepočítal že to urobia ) a teraz funguje opäť v pohode
Vkuse sa mi to stáva. Nie že zamrzne, ale je položený na stole, nikto sa ho nedotýka a začne blikať, sám sa odomkne, pospúšťajú sa mi aplikácie, niekomu zavolá, niekomu napíše SMS..proste ten mobil je totálny egoista a nehľadí na moje potreby A ešte sa sám denne pár krát reštartuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Vzdy som potom musel drzat to bocne tlacitko asi 30 sekund aby sa restartol. Neskor mi bolo poradene ze ked zamrzne tak mam telefon nechat a cakat kym odmrzne (5-30) min. A volako sa to umudrilo uz.
teraz mam android a nedeje sa to (zatial, klop klop)
ja nenávidím svoj mobil za toto, už nikdy Samsung nikdy !!!
alebo niekedy sa len vypne a nejde zapnut bez vybratia baterky...
/thread
Netreba kupovať šmejdy ...
(@kosmiklove )
stávalo sa mi to s LG, potom s HTC a teraz mám Samsung, tak snáď už to bude lepšie (všetky mali Android)
L