aj mne ale chlapcom to takto evidentne vyhovuje...mi normálne a obyčajné asi nič neponúkame....hladajú tu rozptýlenie,ktoré im doma partnerka neponúka a bez štipky svedomia sa tu uvolnene zabávajú....už je to raz tak,svet je skazený,a my dve to určite nezmeníme
Je paradoxom, ze tych najsamlepsich ludi zvycajne ani na internete (ako hentakom pokecovom chate) nestretnes. Co sa potom teda da povedat o tych, co tu travia vela a viac casu?
@7 Samozrejme, ze mozu. Ved aj Birdz sa da CIASTOCNE povazovat za formu chat-portalu, okrem ineho, a tiez sem chodia ludia, ktorych obdivujem a nedovolila by som si povedat, ze su nejakym sposobom nenormalni (i ked mozno do zdravej miery ). Ale tie typy, ktore tu spominas - ich dovod mi sice moze prist z isteho uhla pohladu logicky, ale ci je aj uctihodny.....
Normálnych ľudí neubudlo. Len si žiju svoj život a nezaujimajú sa o tie pokecové detičky ktoré sa fotia v spodnom prádle pred zrkadlom.
Bohužial takýchto ľudí sa objavije na Pokeci čoraz viac a kedže to tam tak *zasrali* tak padá cela úroven pokecu.
Ale späť k téme.Aj mne dosť chýbaju normálne holky.Ale ver že je ich veľa,no každý si všíma len tie .... prtože každeho upúta skor výzor.Tak to je proste.No "normálnych" holiek je veľa.Len treba hľadať.
@9 Ci su naozaj az take krasky, o tom by sa dalo siahodlho polemizovat . Ale chapem, ako to myslis.. Len mi neni jasna prva cast Tvojej vety - co mozno u niektorych?
Ja osobne to pokladam za moralny pokles tejto doby. dievca, slecna, mlada zena alebo zena nepotrebuje fotit svoje telo v spodnom pradle pred zrkadlom, nech je akokolvek pekna. To by si mala nechat predovsetkym pre svojho priatela a okolie moze ocarit aj inymi fotkami.
Zasa na druhej strane, nie vsetky z tych dievcat su "pokecove slapky", len zrejme potrebuju na seba nejako ukazat, a toto je asi naozaj moderny trend, ako sa zviditelnit.
Pred casom som tu mala vymenu nazorov s istou slecnou, ktora aj tu dala svoju fotku takehoto razu a cudovala sa, ze ju ludia za to odsudzuju. Nuz ako reklama to ocividne slpnilo svoj ucel, pretoze na seba naozaj pritiahla pozornost, ale bola dost rozcarovana z toho, ze si nikto nevsimol aj ostatne, normalne fotky. Nuz ale to uz je risk takychto fotiek, zaskatulkuju cloveka do istej kategorie, z ktorej je potom tazke sa vyhrabat.
Cize moja osobne skusenost - nie vsetky dievcaa su "pokecove slapky", niektore z nich su uplne normalne, len si zvolili nevhodnu metodu na pritiahnutie vacsej pozornosti.
práve som asi 10 min čumela na Tvoje fotky... doslova... si nádherná... s tou myšlienkou som opustila Tvoj album a prišla do toho fóra..... a kto nenapísal?? .....
Neviem, co si o nich mam mysliet. Asi len to, ze to nie je moja vec, ale ich hlupost, potreba akokolvek sa zviditelnit a malo fantazie. Ja si sem dam jednu fotku, kde mi nevidno len tvar, a uz tam mam milion komentov, tak ale niekomu to vyhovuje. Neberiem im to a ti chlapi, ktorych ocari prave tato "vlastnost", aj tak nestoja za vela.
viem všimla som si to prídem na pokec do miestnosti pozrem na plochu a hneď mi príde zle však ani nemám žiadnu kamarátku všetko chalani a s nimi sa teraz už nemožem baviť lebo niekomu inému to ubližuje a keď ten niekto nemože von tak len sedím doma ako socka chýba mi niaka kamarátka ktorej by som mohla všetko povedať a spolahnúť sa na ňu
@demonicbass@27 ver tomu že možno by z takej fotky odpadlo pár násťročných puberťákov, ktorým semeno tlačí na mozog, ale ja určite nie, keďže si nevšímam len postavu, ale aj tvár...
Ak niekoho zaujímajú, tak nech - nemám za potrebu nadväzovať známosti na základe toho, že sa im páčila moja polonahá fotka robená mobilom o zrkadlo a zverejnená na Pokeci. (nie že by som si myslela že by som na takej fotke vyzerala nejako úžasne, ale to už je druhá vec)
Kým sa mi "neserú do kapusty" tak sa ich snažím nevnímať Ale predsa tam sem-tam zavítam a neregistrovať ich je niekedy až takmer nemožné
A čo na baby čo sa fotia polonahe pred zrkadlom? To sú iba úbožiačky,čo už nemajú čo ukázať, ich úroveň klesla na úroveň tých poslušných dám chodiacich po výpadovkách v minisukničke krútiac kabelkou vtedy, keď tie fotky zverejnili,ale čo už,ich život
Myslím, že celkovo tento svet ohlúpol. Aspoň moja generácia, ale to sa mi možno len zdá. Neviem, pokec nepokec, vždy tu bude dačo čo to všetko bude kaziť
@44 asi neoplývam toľkou inteligenciou aby som pochopila prečo je zlé brať človeka ako celok- postavu aj tvár...Skús mi preto racionálne vysvetliť, kam by ma takéto ponímanie malo dostať o 10 rokov
nie, nemám. tí normálni nemajú potrebu sa toľko prezentovať, tak o nich nevieš, to je všetko. alebo čo podľa teba tí normálni robia, aby si ich vedela odlíšiť, porátať a stanoviť ich možný úbytok?
V prvom rade čo je normálne? Po druhé myslím že ľudia sa za posledných pár tisíc rokov nezmenili zmenilo sa len prostredie...to paradoxne väčšinou vďaka tým nenormálnym.
@anzu ja to nemožem povedať strikne, že to tak je, že ich ubudlo... predsa som to nemohla zrátať a ani by som si nedovolila, pretože každý má v sebe niečo iné, každý sa identifikuje trocha ináč...
píšem len o mojom pocite... hoci tie ,,pokecové šľapky´´ sú tiež všetky rozdielne, vravím fakt len o mojom subjektívnom pohľade na vec s tým, že ma zaujímalo či to niekto takto povrchovo vníma podobne...
nie je to trend... trend by to bolo keby sa tak fotili aj osoby starsie nez,...dajme tomu 18 rokov...
... je to len obycajny, tak trochu divny fenomen nie-dostatocne-mentalne rozvinutych dievcat ktore sa vyzivaju tom, ze im niekto okomentuje/pochvali ich vyzor, ksicht a co ja viem co co si zverejnia na tych fotkach... sak hej maloktore dievca si necha ujst prilezitost zvysit si tymto sebavedomie, nechat sa zahrnut komplimentmi, casto nie bohvieako uprimnymi, ale skoda reci... chalan si zas nenecha ujst prilezitost nechat si pochvalit svaly... jak raz House povedal "opica vidi, opica robi" ... jedna zacne, druha zopakuje, atd. ...je to taky sposob sebaprezentacie zmiesanej s potrebou zapadnut, vacsina z nich z toho (dufam) vyrastie, aj ja som mavala kadejake potreby zverejnovat si kadeco na internet, az kym som si uvedomila ze su aj dolezitejsie veci, nez pestovanie si narcizmu...
...to ze dvesto tridsat ludi napise, ze mam pekne tricko a ze mi ta ofina pristane, ze ta sponka do vlasov je super a ze mi patsto nadrzanych adolescentov napise ze mam v tych rifliach peknu rit mi aj tak nic neda do zivota... ked nie uberie, napriklad taky zdravy usudok...
...moj nazor, nevravim ze mam pravdu alebo co, dufam ze som sa nikoho tym nedotkla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@2
Bohužial takýchto ľudí sa objavije na Pokeci čoraz viac a kedže to tam tak *zasrali* tak padá cela úroven pokecu.
Ale späť k téme.Aj mne dosť chýbaju normálne holky.Ale ver že je ich veľa,no každý si všíma len tie .... prtože každeho upúta skor výzor.Tak to je proste.No "normálnych" holiek je veľa.Len treba hľadať.
"Holka fotiaca sa s mobilom čo chodí na pokec nemôže byť normálna" ty si dnes dobre dávaš
Lebo v tom bude niečo iné???
závisť?
alebo to že si rovnaká piča ako tie holky čo sa fotia v spodnom prádle pred zrkadlom????
(ich dovod mi sice moze prist z isteho uhla pohladu logicky, ale ci je aj uctihodny..... - čítala som: a je aj...)
@chef myslíš baby, ktoré sú proti tým holkám, alebo proti tej diskusii?
a mám to zapotreby? nemám...
Zasa na druhej strane, nie vsetky z tych dievcat su "pokecove slapky", len zrejme potrebuju na seba nejako ukazat, a toto je asi naozaj moderny trend, ako sa zviditelnit.
Pred casom som tu mala vymenu nazorov s istou slecnou, ktora aj tu dala svoju fotku takehoto razu a cudovala sa, ze ju ludia za to odsudzuju. Nuz ako reklama to ocividne slpnilo svoj ucel, pretoze na seba naozaj pritiahla pozornost, ale bola dost rozcarovana z toho, ze si nikto nevsimol aj ostatne, normalne fotky. Nuz ale to uz je risk takychto fotiek, zaskatulkuju cloveka do istej kategorie, z ktorej je potom tazke sa vyhrabat.
Cize moja osobne skusenost - nie vsetky dievcaa su "pokecove slapky", niektore z nich su uplne normalne, len si zvolili nevhodnu metodu na pritiahnutie vacsej pozornosti.
Take it easy.
práve som asi 10 min čumela na Tvoje fotky... doslova... si nádherná... s tou myšlienkou som opustila Tvoj album a prišla do toho fóra..... a kto nenapísal?? .....
....
Ak niekoho zaujímajú, tak nech - nemám za potrebu nadväzovať známosti na základe toho, že sa im páčila moja polonahá fotka robená mobilom o zrkadlo a zverejnená na Pokeci. (nie že by som si myslela že by som na takej fotke vyzerala nejako úžasne, ale to už je druhá vec)
A čo na baby čo sa fotia polonahe pred zrkadlom? To sú iba úbožiačky,čo už nemajú čo ukázať, ich úroveň klesla na úroveň tých poslušných dám chodiacich po výpadovkách v minisukničke krútiac kabelkou vtedy, keď tie fotky zverejnili,ale čo už,ich život
a (off topic zase...) @vsetkynikyobsadenedoboha tvoje meno ma zakaždým rozosmeje
a ANO,vadia mi,a co?
mame ich vystrielat?
mimochodom je smutné, že si všímaš postavu s tvárou... daj vedieť o 10 rokov kam Ťa to posunulo...
@mm47
V prvom rade čo je normálne? Po druhé myslím že ľudia sa za posledných pár tisíc rokov nezmenili zmenilo sa len prostredie...to paradoxne väčšinou vďaka tým nenormálnym.
píšem len o mojom pocite... hoci tie ,,pokecové šľapky´´ sú tiež všetky rozdielne, vravím fakt len o mojom subjektívnom pohľade na vec s tým, že ma zaujímalo či to niekto takto povrchovo vníma podobne...
... je to len obycajny, tak trochu divny fenomen nie-dostatocne-mentalne rozvinutych dievcat ktore sa vyzivaju tom, ze im niekto okomentuje/pochvali ich vyzor, ksicht a co ja viem co co si zverejnia na tych fotkach... sak hej maloktore dievca si necha ujst prilezitost zvysit si tymto sebavedomie, nechat sa zahrnut komplimentmi, casto nie bohvieako uprimnymi, ale skoda reci... chalan si zas nenecha ujst prilezitost nechat si pochvalit svaly... jak raz House povedal "opica vidi, opica robi" ... jedna zacne, druha zopakuje, atd. ...je to taky sposob sebaprezentacie zmiesanej s potrebou zapadnut, vacsina z nich z toho (dufam) vyrastie, aj ja som mavala kadejake potreby zverejnovat si kadeco na internet, az kym som si uvedomila ze su aj dolezitejsie veci, nez pestovanie si narcizmu...
...to ze dvesto tridsat ludi napise, ze mam pekne tricko a ze mi ta ofina pristane, ze ta sponka do vlasov je super a ze mi patsto nadrzanych adolescentov napise ze mam v tych rifliach peknu rit mi aj tak nic neda do zivota... ked nie uberie, napriklad taky zdravy usudok...
...moj nazor, nevravim ze mam pravdu alebo co, dufam ze som sa nikoho tym nedotkla