čim viac zisťujem to,aká je reálna doba,tým viac som nešťastná.všetko je také oničom.neviem,či môžem ešte veriť na lásku,pretože ja mám pocit,že to je len povrchnosť a je to iba o sexe a o peniazoch a je viac rozvodov..nechcem mať taký pocit,ale realita m
@zuzk496 Neboj sa, aj ja som ešte jedna z tých najivných, ktorá verí v osudovú lásku na celý život, a čaká na dokonalého muža,ktorý mi bude dokonale rozumieť a s ktorým sa budem navzájom doplňať... Najradšej by som žila ešte v dobre,keď muži boli gentlemani so spôsobmi a ženy poznali svoju cenu...nie ako dnes...a čím som strašia ,tým menej dúfam v to,že raz stetnem takého,ktorý ma očarí...
@zuzk496 ked niekto veri na jazdca na bielom koni alebo na princezne mal by sa zobudit..vztahy su v mnoha ohladoch a pripadoch iba o sexe no existuje aj laska...ale na nu musis natrafit ale to neznamena ze neexistuje..penaze (respektive cennosti,zlato,platidlo) boli su aj budu mocnym priatelom aj nepriatelom a vzdy budu zakompnovane ci uz v politike,vztahoch alebo kdekolvek lebo mnoho ludi si mysli ze bez nich nepreziju co je v istom zmysle slova pravda v dnesnej dobe no nepovazujem ich za nevyhnutne respektive nenahraditelne..da sa zit akokolvek...realita je uz taka a treba drzat hubu a zapojit sa do procesu lebo taku velku masineriu akou je dnesny svet nemas sancu ani zastavit ani zmenit...to je zivot..ber co ty prychista lebo tu vecne nebudes ty ani ja ani nikto..cize nechaj to plavat a skus zit len tie pekne veci a na tie zle zabudny alebo skratka si ich tak neber alebo nevsimaj..stavaju sa aj horsie veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
už dosť dlho.
welcome to reality my friend
a peniaze za sex ešte viac