Ze kazdy si tu zije svoj vlastny uzasny zivot bez starosti, povinnosti, stresu, milion skvelych priatelov a kazdy den nejaka akcia super zazitky, len vy sa utapate vo svojom vlastnom ziali, trapeni, zlomenom srdci, strese, povinnostiach, samote, vztahoch
chyta ma z teba depresia.. kazdy nad tym rozmysla, je to prirodzene.. tak ci onak ti vyjde, ze to nie je pravda, pretoze clovek sam o sebe je nedokonaly, tak ako moze zit dokonalym zivotom?
@kolini nehovor! ja som spala cely den a teraz nemozem tak ponocujem- bohuzial. A povedala som ze ten jeden nie jediny ale uz ked sa to taha s nim druhy rok tak to zacina byt zle vies
Je rozdiel to zažívať a nad tým uvažovať. Každý sa v živote dakedy cíti ako gasper ale slnko každé ráno víde. A ak je dakomu fakt, že na prd a myslí si, že všetko v živote je na nič vo všetkom si posledný/á spomeň si, že to ty si bola tá najrýchlejšia spermia aby si ten život ako zažívaš mohla žiť. Všetko príde a navyše je ty 14, ešte máš času dosť len na takéto veci myslieť .
@jooou a prečo nie ? podľa mna to nie je trápne ale úsmevné, všetko záleží od toho s akého uhľa podhľadu to berieš. Všetko zlé je na niečo dobré, teraz už budeš vedieť, že na budúce máš zatiahnúť ručnú
kedysi som sa tak cítila, ale nikdy som nad tým neuvažovala a ani nemala pocit, že všetci majú lepší život odo mňa a vôbec som nad tým nepremýšľala, lebo viem, že je strašne veľa ľudí, čo to majú v živote omnoho ťažšie odo mňa a moje problémy by považovali len za malichernosti
Lenže čo mi prišla ona do života tak som naozaj šťastný a aj keď máme veľa problémov a bariér tak verím že sa to utrasie a jedného dňa budeme konečne môcť byť každý deň spolu..
včera večer som mala taký pocit, akoby som bola sama na celom svete medzi šťastnými, úspešnými, dokonalými ľuďmi..... ale zvyčajne mi je dobre, aspoň za posledné nejaké dlhšie obdobie teda ak nerátam PMS...
@jooou To mávajú všetci, ale zase na druhej strane sú dni, kedy je ostatným nie práve najlepšie a ty si v pohode a dávaš úžastné statusy Vykašli sa na neho, nech si je s ňou, prídu lepší, krajší, normálnejší To hovorí práve rozídená.
jj aj ja mam take..napr ze ked som v skole...a je mi na hovno a ked viidm ostatnich ak osa smeju a tak...ze mam obcas pocit, ze len ja som stale v srackach
Och to nie je pravda. Každy ma svoje problemy len to každy zvlada inak. Preto sa ti zda, že každy uživa život a nema starosti ale niekedy je dobre na to zabudnut a venovat sa niecomu co mas rad/rada. Treba mat chladnu hlavu, mysli na to, ze niektori to maju v zivote aj tazsie a predsa to zvladaju. :/ Mozno keby si sa porozpravala s niekym blizkym tak by ti mohol pomoct, internet nie je spolocnost na taketo temy. Nevieme ti pomoct lebo nevieme aka si povaha a darmo sa pytaš.
@kolini v tom prípade rozumieš tomu pocitu, že sú ľudia, ktorý "to niečo čo by ich napĺňalo" proste ešte nenašli, a z ich pohľadu naozaj vyzerá ten plný život dokonale...
@jooou hmmm..co dodat vystihla s to uplne presneeee-----kamosov by som aj mohla mat,lenze ja si ich proste nedokazem najst,ja som len taka ticha samostatna baba...
@kolini to nie je nápln života, naplnou zivota je šťastná rodina, dobrý priatelia, klavír, plávanie niečo nadštandartné niečo čo nemusíš robiť ale chceš...
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byť horšie, a zároveň nikdy neni tak dobre aby nemohlo byť ešte lepšie. A zas treba sa z toho vyrozprávať nejakému kamošovi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
chyta ma z teba depresia.. kazdy nad tym rozmysla, je to prirodzene.. tak ci onak ti vyjde, ze to nie je pravda, pretoze clovek sam o sebe je nedokonaly, tak ako moze zit dokonalym zivotom?
Lenže čo mi prišla ona do života tak som naozaj šťastný a aj keď máme veľa problémov a bariér tak verím že sa to utrasie a jedného dňa budeme konečne môcť byť každý deň spolu..
je to len faloš.....a v konečnom dôsledku, ja ostávam triezva a bez viny!
a to je pocit na nezaplatenie........
najdi si babu a nebudes rozmyslat nad prazdnostou zivota