Aj vy niekedy myslíte na ľudí, ktorých ste v minulosti stretli alebo niečo s nimi zažili?
Ahojte, tak mi prišlo na um, že spýtam sa aj iných, ako to je u vás. Keď ste niekdy s niekým boli zadobre alebo ste niekoho stretli, kto vás zaujal, či inak ste ho spoznali, chodia Vám aj po rokoch myšlienky na neho?Alebo na spoločné chvíle s ním prežité?
@1 ... aspoň nie som sama, lebo niekedy mi to príde také zvláštne, že mi za niekým napr. príde ľúto, že ho už v živote nevidím, že je preč, že sme tak všetci zdospeleli a bývame každý na inom mieste, ďaleko od seba... Alebo, že sa proste život tak mení a ľudia tiež, že to už nie je také ako kedysi to bolo. Napr. kamarátku mi tak pohrúžili problémy v manželstve, že sa na totálku zmenila. A to sme kedysi všelikde spolu chodili, na všelijaké akcie, fotili sa, dobrodružne vymýšľali... Teraz, keď ju navštívim, tak je už skôr taká k.o. zo života, tichá, úplne iná než bola. Ja viem, že život ide ďalej a možno by som nemala stagnovať v minulosti, ale niekedy to tak na mňa doľahne a rada si zaspomínam.
úplne stále a vždy som si myslela, že som jediná niekedy si spomeniem napríklad aj na náhodného okoloidúceho, ktorého som stretla pár dní dozadu pred Tescom a to len preto, že sa nám na sekundu pretli pohľady...je to zvláštne
tak ja si zasa nemyslím, že sa s nimi nikdy neuvidím, keď väčšina je v rovnakom meste, ako ja len dve kamarátky mi odišli ďaleko, ale jednu vidím o pár mesiacov a druhú možno ešte cez vianočné
áno, s jedným známym z pokecu som bola asi 2 krát v živote a asi 5 rokov ma sralo, že: bože, ako by som rada vedela ako sa má, rada by som s ním niekam šla...a pred pár mesiacmi som sa dozvedela, že sa pred rokom zabil, teraz ma to sere ešte viac, lebo bol super
Zvyknem mysliet na ludi, co mi vstupili do zivota a nejakym sposobom ho ovplyvnili. A dost ma mrzi, ze uz sa s nimi nevidam, prip. uz nevieme najst spolocnu rec, ale zial, casom sa to stava...
@Anjelik263 Jasne občas sa mi stane, že si spomeniem na ľudí, s ktorými sme toho kopec spolu prežili a z nejakého dôvodu sa naše cesty rozišli to je úplne normálne
@anjelik263 áno, presne v tomto období to mávam dosť často, že si zaspomínam na to čo bolo a s akými ľuďmi to bolo, a častokrát ma mrzí, že o nich nič neviem, nekomunikujeme, nestretávame sa... a tiež by som niekedy rada vedela, či aj tí ľudia,na ktorých ja spomínam, si občas spomenú aj mňa
Kazdy den..kedze vlastne skoro vsetci su len minulost
Ale casto myslim aj na ludi o ktorych viem ze nikdy nestretnem alebo teda keby som aj stretla nikdy nezistim ze su to oni lebo si ich nepamatam (napr. dievcatko z dovolenky ked som mala 6 rokov a v ten den ked sme my prisli oni odchadzali ale den sme sa kamaratili...netusim ako vyzerala ani ako sa volala nic len viem ze vtedy bola na tom istom mieste ako ja)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale casto myslim aj na ludi o ktorych viem ze nikdy nestretnem alebo teda keby som aj stretla nikdy nezistim ze su to oni lebo si ich nepamatam (napr. dievcatko z dovolenky ked som mala 6 rokov a v ten den ked sme my prisli oni odchadzali ale den sme sa kamaratili...netusim ako vyzerala ani ako sa volala nic len viem ze vtedy bola na tom istom mieste ako ja)