vysvetlite mi niekto pojem cez internet..to akoze napisem na pokec, ze hladam lasku ci co??..alebo, ze som si s nim najprv zacal pisat na facebooku, lebo to asi kazdy ..diky za vysvetlenie
nie a ani by som sa nechcela s nikým stretnúť človek nikdy nevie, a kedže ja priťahujem psychopatov a ožranov (skúsenosti z hromadných dopravných prostriedkov) radšej to riskovať nebudem, mám radšej blízke stretnutia tretieho druhu
@monittka pockaj tvoja kamoska ma chlapca a este sa snim nestretla hej.. no moja nic jej nezavid vsak toje len dake virtualny vztah kedsa ani nevideli ato odkial je chlapec boha z Činy?
@bejak =D Závidieť? =D Takéto niečo určite nie =D Nezačala by som s niekym chodiť pokiaľ by som ho nevidela na živo...aj keby bol 2 KM odo mňa =D Nie =D Z Číny nie, asi 30 Km od nej =DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
potom jeden z tohoto portálu, tam sa ndá určiť dlzka trvania,...
noo a momentalne taktiež uživateľ z birdzu, sme spolu kusok cez rok a som s ním šťastná takže chválim si
A našla...vydržalo to rok a pol
ale psychopatov ktorych som potom mala rozne dlhe obdobia na krku hej
ja nemám šancu ani na nete
@bejak =D Závidieť? =D Takéto niečo určite nie =D Nezačala by som s niekym chodiť pokiaľ by som ho nevidela na živo...aj keby bol 2 KM odo mňa =D Nie =D Z Číny nie, asi 30 Km od nej =DD