uz neuhybam neviem nejako ma to zacalo bavit.. pzerat ludom uprene do oci .. az tak ze idem po ulici kuknem na chalana a pozeram nanho stale do oci.. az dokedy nedvihne obocie niekedy.. nielen kuk a idem dalej ale kukam stale citam z oci co ja viem
Ked si chcem zahrat Staring contest tak cumim az do konca, popripade ked sa na mna pozrie aj viac krat tak ratam body tomu kto neuhne.Bez blbeho pocitu lebo vtedy mi to pride zabavne.A ked mam zlu naladu a vidim ze na mna niekto cumi tak sa zaskaredim
Na baby zírať je pre mňa veľmi príjemná záležitosť, takže s potešením neuhýbam a s chlapmi mám dve zábavné skúsenosti, teda z poslednej doby ... prvý bol jeden hustý boy od koní z farmy pri BB, ten bol silou mocou rozhodnutý, že očný súboj so mnou neprehrá, ja by som aj vydržal, ale nemal som chuť naňho hľadieť tri hodiny, možno viac, čojáviem, tak som to okomentoval, že hádam nebudeme na seba hľadieť ako teplí bratia, čerstvo do seba zaľúbení, tak sme sa obaja rozrehotali a nechali to asi po minúte tak.
A druhá story bola ešte zábavnejšia ... v Londýnskom Notting Hill sme si s dvoma Čechmi a jedným Poliakom popíjali cider a večerali - proste párty za obchodným centrom blízko Hyde Parku ... nebudem to naťahovať Chelsea Police Academy usúdila, že kradneme auto a šéf zásahu na mňa pozeral tým drsným policajným pohľadom tvrďasa, ale to ja zasa rád, tak som vytiahol naňho ja svoj one of my harder looks, tak sa chlapec z Chelsea po polminúte pokakal a uhol pohľadom - tam som si povedal, budem do tých tvojich hard strict faery eyes hľadieť, aj keby to malo byť do ďalšieho rána - prehral, nasralo ho to, tak mi dal putá, debil, zavrel ma na pol dňa do cely, ale keď jeho Academy "zistila" , že sme obyčajní chalani a nič nerobíme, tak nás nakoniec prosili po "prepustení" , nech ideme preč, lebo mi sme začali obzerať tú ich "školu" a nie a nie odísť, tak šéfko, vidiac to zvnútra na kamere, vybehol vonku, že vraj please, go away.
No proste tvrdí anglickí hoši. Aspoň že im Poliak očúral antona, keď sa mu nechceli dať vyčúrať ešte pred nastúpením do jeho osobného antona ... a ja som mal v tú noc Hostela so stravou zadara. Len mi prepadla letenka do Barcelony za segrou. Ale za tú prču to stálo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
dnes už nie
A druhá story bola ešte zábavnejšia ... v Londýnskom Notting Hill sme si s dvoma Čechmi a jedným Poliakom popíjali cider a večerali - proste párty za obchodným centrom blízko Hyde Parku ... nebudem to naťahovať Chelsea Police Academy usúdila, že kradneme auto a šéf zásahu na mňa pozeral tým drsným policajným pohľadom tvrďasa, ale to ja zasa rád, tak som vytiahol naňho ja svoj one of my harder looks, tak sa chlapec z Chelsea po polminúte pokakal a uhol pohľadom - tam som si povedal, budem do tých tvojich hard strict faery eyes hľadieť, aj keby to malo byť do ďalšieho rána - prehral, nasralo ho to, tak mi dal putá, debil, zavrel ma na pol dňa do cely, ale keď jeho Academy "zistila" , že sme obyčajní chalani a nič nerobíme, tak nás nakoniec prosili po "prepustení" , nech ideme preč, lebo mi sme začali obzerať tú ich "školu" a nie a nie odísť, tak šéfko, vidiac to zvnútra na kamere, vybehol vonku, že vraj please, go away.
No proste tvrdí anglickí hoši. Aspoň že im Poliak očúral antona, keď sa mu nechceli dať vyčúrať ešte pred nastúpením do jeho osobného antona ... a ja som mal v tú noc Hostela so stravou zadara. Len mi prepadla letenka do Barcelony za segrou. Ale za tú prču to stálo