Neviem prečo ale mňa strašne uspáva keď som u kaderníčky a ma strihá teda hraje s vlasmi strašne ma to, ani nie unavuje ale taký fajn pocit až človek by spal stáva sa Vám to?
striham sa sama,ked som bolamensia strihal ma oco..
pri strihani konkretne nie, ale ked sami niekto hra s vlasmi,napr ked mi obcas sestra vlasy zapleta hej /davam si ich zapletat len koli tomu pocitu,vzdysi ich hned rozpletiem /
Už sa mi to stalo a nie raz a nielen u kaderníčky, ale aj u hocikoho iného, kto sa mi hral s vlasmi. Som na to veľmi citlivá a úplne zbožňujem každého, kto sa na to podujme. Ale ešte som nikdy úplne nezaspala našťastie. ale tiež som v strese, no napriek tomu ma skoro vždy vie dostať týmto a úplne aj zabudnem jej pripomenúť moje predstavy, lebo som vtedy skoro mimo...
omg kaderníčka mi vždy odiera uši keď ma strihá na bokoch a je mi to hrozne nepríjemné, potom mi strihá ofinu a ja mám s celej sily zatvorené oči aby mi nepadol do oka vlas a aj tak mi tam vždy padne nejaký pojebanný milimetrový vlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pri strihani konkretne nie, ale ked sami niekto hra s vlasmi,napr ked mi obcas sestra vlasy zapleta hej /davam si ich zapletat len koli tomu pocitu,vzdysi ich hned rozpletiem /
Obcas si zelam, aby to strihanie nikdy neskoncilo a nechce sa mi z kresla ked uz je hotovo
takže nie, nezaspávam, je to pre mňa peklo