@1 Tiež som uvažoval nad Kanadou, ale potom som si uvedomil klimatické podmienky tak som zvolil Austráliu, tam je príjemne teplúčko a životná úroveň tiež nie je zlá.
@aventine Jedného hada si zoberiem do terária ako domáceho miláčika, zopár ich pojem alebo naložím do pálenky a budem to predávať, alkohol s hadom alebo škorpionom je riadne drahý
Ja Juhoafrickú Republiku - rodisko Elona Muska, Candice Boucher, Candice Swanepoel, Charlize Theron, či Mark Shuttlewortha životná úroveň tam neni až taká vysoká ako v Austrálii, USA alebo Kanade. A je tam dosť veľká kriminalita (v Johanesburgu človek zastane na červenej a môžu mu vykraduť auto aj za bieleho dňa) a aj keď už skončil apartheid je tam silná segregácia už nie na základe rasy ale na základe majetku - aj keď samozrejme vačšina majetku je v rukách belochov. Do častí JAR kde žijú bohatí potomkovia európanov (Búrov a Angličanov) sa len tak hocikto nedostane a niektoré časti miest sú prísne strážené alebo chránené plotmi... Je tam vysoké HIV a znásilňovanie sa tam berie ako šport (ale toto je zase pravda hlavne medzi černochmi). Zatiaľ to vyzerá ako peklo na zemi....
Ale je tam veľmi krásna príroda. Vysoká koncentrácia krásnych žien každej rasy (veľa známych topmodeliek má pôvod v JAR). A ten život tam neni až taký hrozný ak sa človek vyhýba najnebezpečnejším častiam krajiny. Treba si uvedomiť že je to afrika a afrika je omnoho drsnejší svet na aký sme zvyknutí.
A austrália je dobrý výber. Už len kôli veľmi vysokým platom a počsiu.
Ale kanada brr tak to ne. Mne je zima aj na slovensku a polovoicu roka (jeseň zima) si na pripadám ako v pekle a december január február je pre mňa utrpenie. Ideál je krajina kde sa dá celý rok chodiť v žabkách a kraťasoch
@xxar3s@10 presne tak ale zas v decembri by som šiel niekam, kde je sneh, lebo Vianoce v teplom počasí, to mi akosi nejde dokopy. Ale potom v januári zase rýchlo do Austrálie
na Slovensko si zabudol?
neviem prečo by som mal niekam terigať - sťahovať?
nie som odrodilec a odpadlík, len preto, že máme pojebanú vládu....ale ako sa hovorí aký ľud, taká vláda...
na Slovensku je mi dobré nemám problém vycestovať do niektorých krajín...
u mňa pla-tí a pla-tiť bu-de, všade dobre doma naj-lep-šie...
@riddler na vianoce su super Spicbergy letenka stoji cca 200 - 300EURO je to nad severnym polarnym kruhom a okrem snehu tam mozes stretnut aj ladove medvede, tulene a polarne lisky Taktiez si tam mozes objednat steak z velryby co je tamojsia specialita. Je tam aj najvyssie polozene mestecko Longyearbyen a par banskych miest(alebo skor dediniek) co tam postavili Rusi ked tam kedysi tazili uhlie napr Pyramiden alebo Barentsburg
@hetfield Namibia je byvala kolonia JAR a ano je to tam bezpecnejsie ale dokopy tam nic nie je tam nadherna pust zaujimave prirodne ukazy ale to je tak vsetko je to velmi riedko zaludnena krajina. Rozlohou je o tretinu vacsia ako ukrajina ale pritom tam zije 2 a pol miliona ludi.
A s tou JAR to neni az take hrozne pokial nebudes liezt do nebezpecnych casti miest a cernoskych slumov mozes sa s kludnym svedomim poprechadzat po nabrezi kapskeho mesta zajst na mys dobrej nadeje a nic ti nehrozi. Ale uz napriklad na stolovej hore si treba pozor obcas tam okradaju turistov. Okrem toho v JAR su aj cisto biele male mestecka kde ziju len potomkovia belochov. Neni to zase az take hrozne jak to tu vykresluju media.
@xxar3s je to tam dost hrozné hlavne čo sa týka vraždenia bielych farmárov a jediné čisto biele mestečko ktoré poznám je Orania,ako turista by som tam možno išiel ale žiť by som tam určite nechcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale je tam veľmi krásna príroda. Vysoká koncentrácia krásnych žien každej rasy (veľa známych topmodeliek má pôvod v JAR). A ten život tam neni až taký hrozný ak sa človek vyhýba najnebezpečnejším častiam krajiny. Treba si uvedomiť že je to afrika a afrika je omnoho drsnejší svet na aký sme zvyknutí.
Ale kanada brr tak to ne. Mne je zima aj na slovensku a polovoicu roka (jeseň zima) si na pripadám ako v pekle a december január február je pre mňa utrpenie. Ideál je krajina kde sa dá celý rok chodiť v žabkách a kraťasoch
neviem prečo by som mal niekam terigať - sťahovať?
nie som odrodilec a odpadlík, len preto, že máme pojebanú vládu....ale ako sa hovorí aký ľud, taká vláda...
na Slovensku je mi dobré nemám problém vycestovať do niektorých krajín...
u mňa pla-tí a pla-tiť bu-de, všade dobre doma naj-lep-šie...
A s tou JAR to neni az take hrozne pokial nebudes liezt do nebezpecnych casti miest a cernoskych slumov mozes sa s kludnym svedomim poprechadzat po nabrezi kapskeho mesta zajst na mys dobrej nadeje a nic ti nehrozi. Ale uz napriklad na stolovej hore si treba pozor obcas tam okradaju turistov. Okrem toho v JAR su aj cisto biele male mestecka kde ziju len potomkovia belochov. Neni to zase az take hrozne jak to tu vykresluju media.