išla by som na dofču s mamkou,kúpila by som si nový pár martensiek,mamke a kamarátkam by som splnila nejaké ich želanie,zaplatila si nahrávacie štúdio,vydala nejaké pesničky a potom si myslím,že by sa tie peniaze vrátili,čiže by som dala niečo charite a pod
kupil by som si rally special impreza a prehanal sa na tom po poliach, nakupil pokkkt nehnutelnosti a śpravil XY firiem a zamestnaval XYZ ludi, aby som bol este bnohatsi , mueheheheehehe
zlepsil zivot kazdemu, koho osobne poznam a viem, ze by si to zasluzil, kupil si vlastny dom s garazou a bielym Evom X a podla zostatku by som sa rozhodol, co dat na charitu alebo si nechat...
rozbehol by som podnikanie aby som zarobil este viac, potom este vatsie podnikanie.. ano, vy tam vidite len ze si hrabe viac pre seba.. ale ja tam vidim pracovne prilezitosti pre desiatky a stovky ludi, a kedze sa budem venovat ako vyrobe tak sluzbam, tak tam vidim aj obecnce blaho ludu...
No to by bolo ako hrať Sims 2 s cheatom na peniaze. Vôbec by ma to nebavilo. Inak neviem to by som musel dlho rozmýšľať. Ak by som to rozdal tak by som pravdepodobne len vyvolal obrovskú infláciu. Okrem toho by som zrejme stratil súkromie a veľa ľudí by ma chcelo okradnúť alebo využiť. Ani v sne by som toľko peňazí nechcel.
išla by som do kníhkupectva a potom na bryndzové halušky s domácou(!) bryndzou a domácou(!) zakysankou. prežrala by som sa strašne. potom by som šla nakúpiť weed, upiekla by som veselé koláčiky a pojedla by som ich s mojím chlapom. a potom by som sa smiala a lietala a milovala.
založila by som si galériu drahých obrazov a aj ja sama by som sa venovala umeniu, či už by to bolo malovanie, fotografovanie.. a veľa by som cestovala, navštívila by som každú krajinu
tak teraz trochu reálne, so sumou 300 000 miliárd dolárov - tj. 300 biliónov by som spôsobil celosvetovú hyperinfláciu už len tým že by sa tieto peniaze dostali do obehu (pre porovnanie dlh USA je v súčasnosti 12,4 bilióna, čo činí 4,13% z danej sumy) a z miliárd ludí na svete by som chtiac/nechtiac spravil chudákov a pravdepodobne by to aj viedlo k nejakej tej svetovej vojne...
Ach, čo by som za to dala... (a nie, nejdem po peniazoch, ale za posledné cca dva roky ich mám nedostatok). Časť by som darovala mojim priateľom na riadenie a vylepšenie nášho spoločenstva a priestoru, pomohla by som babke s finančnými problémami, spravila by som si mega nákupný deň (kúpila by som si mega veľa oblečenia, bižutérie, kozmetiky...), spravila by som si vodičský preukaz, zariadila by som si leto... Ale o tomto netreba ani len snívať
okrem auta,domu, zariadenia utulku zaobstaranie rodiny atd, by som si vytvorila zbierku pier po com som vzdy z nepochopitelneho dovodu tuzila...prvou zastavkou by bola tato stranka » www.exclusivepen.eu/sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
kupil by som si rally special impreza a prehanal sa na tom po poliach, nakupil pokkkt nehnutelnosti a śpravil XY firiem a zamestnaval XYZ ludi, aby som bol este bnohatsi , mueheheheehehe
a hladal by som si dajaku zlatokopku,ktora by vedela zit zo svojho platu
a čo by som robila? nič. absolútne nič!
šla by som sa na hawaj a tam robila nič.
zaplatím ti ... neviem, pošlem ti 10k€ v obálke a buď šťastná
a potom by som si aj tu pizzu objednal, to je jasne
Obozretne by som investoval časť peňazí, tak aby som si zabezpečil trvalý a štedrý príjem do smrti aj pre rodinu.
A s tou väčšinou čo by zostala? Založil by som novú banku napríklad...