Ak by ste mali možnosť práce v oboch týchto mestách, na rovnakej platovej úrovni, v obore, v ktorom pracujete, pričom ani jedno nie je vaše rodné mesto a do každého to máte cca rovnako ďaleko, ktoré by vyhralo ?
Pls, no. Akože, keby to boli jediné 2 ostrovy civilizácie na celej planéte, v inak spustnutej divočine zamorenej toxickými plynmi/mäsožravými baktériami, tak asi Bratislava.
Preboha, ako si sa opovazil tu vobec predhodit taketo zufale a smutne moznosti? Ved je nad slnko jasne, ze kazdy svetaznaly birdzak opovrhuje tymito mestami.
Bolo by mi to úplne jedno. Ale keby som z Nejakého Liptovského Mikuláša tak by som išiel do Košíc. Je tam postavená nová dialnica, a do KE sú menšie zápchy. Aj z mesta sú menšie zápchy...
+ môžem nosiť antismerácke tričká a šíriť osvetu do krajiny sprostých.
veľmi teoreticky, pretože som z Ke.. ak by ani jedno z týchto miest nebolo moje rodné a ja by som žila niekde uprostred (napr. B , tak by som si vybrala Bratislavu. keď už sa niekam sťahovať a opustiť celý svoj život, tak nech to má aspoň význam. určite je väčší pokrok odísť zo stredu do BA ako zo stredu na východ.
Bratislava, lebo má výhodnejšiu polohu a je tam všetko čo človek potrebuje. Navyše tam mám rodinu. Ale rozmýšlal som aj nad Košicami a láka ma to, kultúrne je to tam na prekvapivo vysokej úrovni, centrum príjemné, na dedinách v okolí je pekne a sú tam lacné reality...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale inak ani bohovi, ani jedno, nope.
Pretoze vzdy ked pridem na vychod tak sa desim, kolko je tam Romov a nemam z nich dobry pocit proste.
Ja tu žijem skoro 2 roky a nemôžem si to tu vynachváliť.
...aaale mojou voľbou číslo jeden určite nie je
+ môžem nosiť antismerácke tričká a šíriť osvetu do krajiny sprostých.