lahke temy da sa k nim vyjadrit... nehlasovala som lebo som uz maturovala a pisala som rozpravanie minuly rok... a pohoda... ale tieto temy su omnoho lahsie ako minuly
Ty kokos, ale toto keby mi dali, tak sa rovno na mieste poseriem. To sú také sračky! Asi sa toho radšej nechcem dožiť, keď budem maturovať ja. Hlavne, že také niečo nikdy nebude nikto potrebovať. To je choré! Ja som rada, keď niekomu dokážem odpovedať na otázku viac než jedným slovom a nieto ešte rozpisovať sa o takýchto NEZMYSELNÝCH kravinách!
ja som si vybrala to rozprávanie, zdalo sa mi to najjednoduchšie zo všetkých tém čo sme mali....pri tých Ťapákovcoch som si povedala len wtf? diskusný príspevok na toto? takže rozprávanie...
ja sm si vybral umelecky opis, a bolo to celkom v pohode, sak uvidime...
@30 a jasne...po vojne je kazdi general... dpci ... keby ste tam sedeli a s perom v ruke a papierom na stole by ste poculi tieto 4 temy tak nvm co by ste si vybrali...takze TICHO!!!...
@ Blueberry v tej prvej téme ti chýba ešte jedna veta !!! ... ešte tam bolo : " Je pramenitá voda naozaj pramenitá ? " ... Viem to lebo som zrovna túto tému dnes písal !!!
Akože nie čo by som písal ale čo som písal... Som písal tú blbú úvahu... podobne - Úvaha je rozhodne to, čo viem napísať najlepšie... ale na takú sprostú tému a to doslova - „never more“
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
keby som vedela ako s apise diskusny prispevok tak mozno aj ti Tapakovci by sa dali..
1.zaciname oslovenim
2.nadviazanie na co chcem reagovat
3.vyjadrenie vlastneho nazoru, argumenty
4.podakovanie za slovo
takze celkom lahke, svoje hlasovanie menim na Tapakovcov
Ko*otiiiiiiii!
@30 a jasne...po vojne je kazdi general... dpci ... keby ste tam sedeli a s perom v ruke a papierom na stole by ste poculi tieto 4 temy tak nvm co by ste si vybrali...takze TICHO!!!...
Inak umelecký opis by si u nás v triede zaručene vybral len samovrah, slovenčinárka bola na umelecké opisy a zurčiace potôčiky alergická
fakt by som nevedela co