zmenila by som miesto bydliska chcela by som sa prestahovat niekde na juh Islandu a mat vlastny domcek :d a mat tam svaty pokoj a este by som zmenila svoju povahu..
vratiť jedneho človeka k životu, získať s5 psa a budeme aj trochu povrchný, viac peňazí v rodine ...
a tú skurvenú lenivosť k učeniu!!!!!!! ale to nie ej lenivosť...to je doslova odmietanie momentalne som v štádiu "ale však ja všetko viem, načo sa mam učiť"
ja som veľmi spokojná so svojim životom...a pravdepodobne, keby som v ňom niečo zmenila, tak by to nebolo tak, ako to je teraz....
no ak by som mohla zmeniť jeden detail a nič by sa tým nezmenilo, tak by som pristála na sťahovanie do BA...pred tromi rokmi...mnoho vecí by sa vyriešilo a bolo by to ľahšie ( avšak, ako hovorím, som spokojná s tým, ako je to teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a mna celu
Aby tá veta aspoň zmysel dávala...
A mať dom v každom z ázijských krajín
uz chyistam molotov coctail
a tú skurvenú lenivosť k učeniu!!!!!!! ale to nie ej lenivosť...to je doslova odmietanie momentalne som v štádiu "ale však ja všetko viem, načo sa mam učiť"
všetko! VŠET-KO!
...a možno ešte aby som nestretla niektorých ľudí, ktorých som stretla
no ak by som mohla zmeniť jeden detail a nič by sa tým nezmenilo, tak by som pristála na sťahovanie do BA...pred tromi rokmi...mnoho vecí by sa vyriešilo a bolo by to ľahšie ( avšak, ako hovorím, som spokojná s tým, ako je to teraz