pozrite si dnesnu top anketu o tom ci ste za sexualnu zdrzanlivost v novom vztahu a potom si pozrite tuto anketu chcete mi povedat ze k frajerovi frajerke budete zdrzanlivi a cloveku co vas nelubi hned date ??? hahahahahahaha .... mam pocit ze niektori nevedia co chcu
ale neviem, či by som to bola schopná nespraviť, keby sa niekedy znova prihodila taká situácia. bojím sa, že by som to nedokázala, aj keby som veľmi chcela.
Najprv som sa nevedela rozhodnuť či dať áno alebo nie .. No nakoniec som dala áno pretože keď niekoho miluješ spravíš čokoľvek .. Hoci aj na ukor svojej cti. Nikdy som to nespravila a ani neplánujem .. Ale čo ak ? .. Nikdy nevieme čo urobíme o minutu a nie to ešte vtedy, keď sa zamilujeme .. A to može byť zajtra .. o týždeň .. o rok .. Takže NIE určite pre mňa nie je správne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Sorry, interný humor. Štatistika je viac ako smutná.
opravis to ?
možno si sa taká narodila a možno je to maybelline
ale ten druhy ho lubi tak ho necha :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´(
pravdepodobnosť prvej časti otázky neveľmi vysoká
pravdepodobnosť druhej časti otázky veľmi vysoká
pravdepodobnosť, že nastane príležitosť k tretej časti otázky veľmi nízka
z toho približne vyplýva, že pravdepodobnosť celej tejto situácie u mňa je veľmi nízka, preto nemá zmysel nad tým uvažovať
ale neviem, či by som to bola schopná nespraviť, keby sa niekedy znova prihodila taká situácia. bojím sa, že by som to nedokázala, aj keby som veľmi chcela.
Ak áno, mala by som dilemu s hrdosťou, ale možno by ma to ovládlo.
Ak nie, tak prečo nie