....mam sa rychlo rozhodnut...a mne staci wifi a 5mpx fotak ...viac sa mi paci ten samsung (vizualne)...ale ta nokia je pre mna cenovo urcite omnoho omnoho vyhodnejsia...:/
ak sa nevies rozhodnut odporucam mobilmania.cz a tam si porovnaj oba modely a zisti si ktory ti viac vyhovuje po technickych parametroch : ) ja som sa orientoval na zaklade toho a som spokojny
pls, len z tychto dvoch, to je uz definitiva, ja som i tak velmi nenarocny uzivatel, mne staci aky taky fotak (predtym som mala hello kitty ,ale ukradli mi ho, a ten mal 2mpx, cize 5mpx je pre mna luxus ) , ma to wifi, je to dotykac...atd...len som sa o tomto mobile dozvedela dnes, ako s nim otec prisiel domov , az na to ,ze on nevie,ze ja uz mam zjednany takmer novy samsung za 80 eur....a aj mi je blbe pre toho cloveka, s kt.som uz skoro na 100% dohodnuta ,ze si ho kupim,tak zrazu mu povedat,ze sorry...ale tak to by sa dalo prezit, ale to ,ze i moj otec je taky nevyspytatelny, ze mi moze jeden den ten mobil dat a druhy den sa s nim mozno zacne hrat a povie,ze on si ho necha...... takze neviem isto na com presne som...
@veronika638 Zober Lumiu 520 ... Za 1. lepší hardware (lepší procesor, väčšia RAMka, lepší fotoaparát, lepší displej s väčší rozlíšením, podpora HSDPA do 21Mbps, väčšia interná pamäť a podpora NFC)
2. dobrý OS (Nakoľko má Galaxy Ace oficiálne iba starý Android 2.3 a Lumia 520 má nový Windows Phone 8, aj to treba brať do úvahy ... A celkovo, užívatelia Windows Phonu si tento OS chvália a tvrdia, že je rýchlejší, než Android ...)
windows phony nie sú pre každého ale ja mám lumiu 820 a som z princípu spokojný, niektoré drobnosti mi kazia radosť ale nemenil by som ak máš rada individualizáciu tak ber lumiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» mobilne-telefony.heureka.sk/huawei-ascend-y...
aspon to je dvojjadro, ma to aku taku ramku a Android 4.1
@kosmiklove zle si to precital, win 8 je bleeee
ale lumi 920 by som si kupila ako fotak
2. dobrý OS (Nakoľko má Galaxy Ace oficiálne iba starý Android 2.3 a Lumia 520 má nový Windows Phone 8, aj to treba brať do úvahy ... A celkovo, užívatelia Windows Phonu si tento OS chvália a tvrdia, že je rýchlejší, než Android ...)