Nie. A nebolo by to kvoli hanbe, proste by mi to bolo blbe. A keby ma poslala do riti, tak by to videl cely autobus a ja uz by som nevysiel von bez vreca na hlave.
chodim v buse kazdy den sedelo vedla mna uz dost penych chalanov a jasneze sa im neprihovorim. neni sme v Beverly Hills 90210 ze sa na seba s niekym pozrete a povestna iskricka v oku vam napovie "TO JE ON"
aky je rozdiel medzi tym ked niekto pekny je vedla vas v buse a ked ide napr...po ulici?
ked vidite nejakeho pekneho cudzieho chalana ist po ulici prihovorite sa mu? nemyslim si.
nie, lebo som nevšímavá a ani by som neprišla na to, že tam niekto taký je a to môžem pri ňom hoc aj sedieť (minule som si celý čas myslela, že to nejaký divný pán vedľa mňa sedí a keď odchádzal, ukázalo sa, že je to presne môj typ ...a to sa ešte milo spýtal, či si môže sadnúť a ja som iba škaredo zahmkala bez toho aby som sa pozrela => som hrozná)
to mi pripomenulo ako minulý rok po ceste domov sedím v buse a keďže som mala sluchátka, tak som nič nepočula a po chvíli sa otočím a nadomnou stojí chalan a čaká kedy mu dovolím sa ku mne prihovoriť milé vraj tam stál 5 minút chudák
no v autobuse necestujem zo zásady lebo je tam veľmi veľa smradľavých ľudí, ale v takom bare určite, musel by to byť však riadny "kus".............filip
nie, ale prednedávnom som cestovala a pred autobusom stál jeden celkom milo vyzerajúci chalan a obaja sme museli čakať, kým šofér vybaví ostatných a to som sa k nemu ozvala. Ale sused už na moje konverzačné pokusy nereagoval tak prívetivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
aky je rozdiel medzi tym ked niekto pekny je vedla vas v buse a ked ide napr...po ulici?
ked vidite nejakeho pekneho cudzieho chalana ist po ulici prihovorite sa mu? nemyslim si.
Keby som sa moc chcela s ním rozprávať, možno by som ho ponúkla tyčinkami
A v tom druhom aj tak nie, neprihováram sa nikomu koho nepoznám.
- by som sa hanbil
- by sa ma zľakla
- som sa dávno heholil
ale neviem ako by som sa prihovoril.