...nie je ti smiešne sa nato pýta?. Môže ti byť jasné, že ti tu každý napíše svoj vek v období začiatkov fajčenia, len preto, aby ho proste napísali a to v tom lepšom prípade. V tom horšom a pravdepodobnejšom ťa všetci vysmejú. Prečo ťa to trápi?
Už našťastie nefajčím, ale keď som bol malý, bol som riadne hovädo. Cigarety, alkohol a trávu som skúšal veľmi skoro. Nepamätám si presne koľko som mal vtedy rokov, ale myslím, že okolo 10...
Od 12 ale snažim sa s tým prestať ... sice snažim sa o to už dva roky , čiže je lepšie s tým ani nezačínať než potom na to doplácať finančne a samozrejme aj po zdravitnej stránke to nieje bohviečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...nie je ti smiešne sa nato pýta?. Môže ti byť jasné, že ti tu každý napíše svoj vek v období začiatkov fajčenia, len preto, aby ho proste napísali a to v tom lepšom prípade. V tom horšom a pravdepodobnejšom ťa všetci vysmejú. Prečo ťa to trápi?
Nebodaj už fajčíš??
- tak dobrú chuť, nič sa ďalej.
Ja mám svoje pľúca rada.