no keď máš na to, aby ťa vzali na všmu.. lebo to určite nie je najľahšie.. pokiaľ niečo "prínosné" vieš robiť nechod na vš.. inak určite chod a daj si záležať na tom akú školu si vyberieš..
ludkovia, trošku sa to tu zvrháva. OK, upresním. Nemyslím si, že som blbá, keď som trojkárka. Bavia ma iné veci. A v podstate ma baví aj to všeobecno, čo máme v škole, lenže ja ho mám už siedmy rok
Baví ma klavír a milujem svoj dramák. Hrala som v zopár muzikáloch, takže si myslím, že ani so spevom to nie je také zlé, keď ma zavolali vždy znova. Ale mám rada aj športy, chodila som na basket, volej, futbal a plávanie. Takže tak. Zato sa pýtam, lebo ak niekoho napr. nebaví sa učiť tie veci úplne detailne a nemá podobné ambície ako polka jeho triedy (medici) a druhá polka (matici), pripadá si tak zvláštne. Aj sprosto. Ale tak o rok skúsim, uvidíme
Pozri, keď tam chceš ísť a myslíš si, že na to máš, tak tam choď.
Keď nie, tak choď inde, alebo nikam.
Ale rozhodne si nemysli že na VŠMU sa dostane každý. A hlavne neviem prečo dáš radšej na názor neznámych ľudí, z ktorých si 90percent z teba bude robiť piču, ako na svoj.
@smajdalf prečo má ísť práve na politológiu? lebo sa jej nechce učiť, tak by to malo byť pre ňu riešením? to ako keby si nepriamo naznačil, že tento odbor je pre flákačov alebo niečo podobné?
@storcko na VŠMU sa chystaj iba ak si fakt veľmi výnimočný talent, neberú tam každého, to musíš byť namakaná, ale ak chceš, prečo nie? ak na to máš, choď na VŠMU
No to by som ani nepovedala. Aj na umeleckej sa musíš učiť a navyše aj veľa čítať a chodiť do divadla/kina/koncerty- závisí od fakulty. A takisto aj od odboru. Herci nemajú až tak veľa teórie, ale sú v škole niekedy aj cez víkendy. Takisto aj režiséri a dramaturgovia. Tí majú veľa teórie aj písania. Takže ono je dosť povážlivé čo znamená,že sa ti nechce učiť. Ide o to, čo ťa to baví. Ísť na umeleckú len pre to, že ťa napr. nebaví matika sa mi zdá veľmi slabý dôvod. Pokiaľ to umenie fakt nemáš rada tak odtiaľ ujdeš po prvom semestri aj sama.
ked to tak citis a veris tomu, tak to sprav na tom nebude nic zle. na to aby si bola uspesna vysoku skolu nepotrebujes. ale ak sama nevies co chces tak to je problem
Čawte. počujte ja sa vás chcem opýtať či neviete poradiť niečo kde sa nerobia prijímačky.je pravda, že som poslala prihlášky už na psychológiu do Trnavy a Košíc. maturujem z Bioly, nasky, sloviny a angliny.. priemer na vysvedcku sa mi pohybuje od 1,7 -2,04 a v podstate ide mi už len o to nájsť najakú poistku,kde by ma na isto prijali!! neviete o ničom takom?
s gymplom sa na niektore skoly dostanes lahsie ako z inej skoly a hej aj na VSMU, lebo skoly na slovensku su o tom, ze chcu ,,cisteho blbeho cloveka,, z ktoreho si spravia na svoj obraz cloveka ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale inak @1
a predsa mám veľké ambície
Navyse zakladne veci budes musiet ovladat.Zalezi aj na odbor no.
Baví ma klavír a milujem svoj dramák. Hrala som v zopár muzikáloch, takže si myslím, že ani so spevom to nie je také zlé, keď ma zavolali vždy znova. Ale mám rada aj športy, chodila som na basket, volej, futbal a plávanie. Takže tak. Zato sa pýtam, lebo ak niekoho napr. nebaví sa učiť tie veci úplne detailne a nemá podobné ambície ako polka jeho triedy (medici) a druhá polka (matici), pripadá si tak zvláštne. Aj sprosto. Ale tak o rok skúsim, uvidíme
Keď nie, tak choď inde, alebo nikam.
Ale rozhodne si nemysli že na VŠMU sa dostane každý. A hlavne neviem prečo dáš radšej na názor neznámych ľudí, z ktorých si 90percent z teba bude robiť piču, ako na svoj.
@storcko na VŠMU sa chystaj iba ak si fakt veľmi výnimočný talent, neberú tam každého, to musíš byť namakaná, ale ak chceš, prečo nie? ak na to máš, choď na VŠMU