Túto otázku už riešim dosť dlho,neviem sa rozhodnúť. Som ochotná zaň dať max. 200e,lebo je to iba mobil,ktorý,o zopár rokov aj tak vymením. Rozhodujem sa medzi značkami Nokia, HTC. Máte nejaký konkrétny mobil/značku ,kt. je naozaj kvalitný,aj čo sa týka b
@fauxpaux 200e pokial ho chces kupit v hotovosti ti je malo...za to kupis max len nejaky low-end..
vyrok "nie každý mobil,ktorého ceny sa šplhajú do ukrutných výšok je naozaj dobrý" je podla mna totalna kravina...tie najdrahsie telefony su ozaj dobre...tazsie je skor najst dobry mobil medzi tymi lacnejsimi kuskami...
za tuto cenu kupis akurat tak z nokie - nokiu 500 a od htc mozno htc wildfire s...to su najslabsie telefony ake tieto znacky ponukaju..tebe to mozno bude stacit..
@kosmiklove a odhliadnúc od ceny mobilu,tak do ktorého sa oplatí investovať s tým,že aj tá baterka vydrží čo najdlhšie..? zase nepotrebujem iPhone. Dlhší čas sa mi pozdáva aj BlackBerry..čo ty nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vyrok "nie každý mobil,ktorého ceny sa šplhajú do ukrutných výšok je naozaj dobrý" je podla mna totalna kravina...tie najdrahsie telefony su ozaj dobre...tazsie je skor najst dobry mobil medzi tymi lacnejsimi kuskami...
za tuto cenu kupis akurat tak z nokie - nokiu 500 a od htc mozno htc wildfire s...to su najslabsie telefony ake tieto znacky ponukaju..tebe to mozno bude stacit..
Obe značky sú dobré, ale najlepší mobil aký som doteraz videla aký je, je Sony Ericsson Xperia!
@trubka91 xperia? to je hanba androidovych telefonov...
Tak nejaký,čo:
-má wifi
-má dobrý foťák 5,0 mpx - 8,0 mpx
-má v sebe dobrú baterku
-na kt. sa budú dať čítať maily a otvárať dokumentové súbory a obrázky
Myslím,že to je to hlavné ,čo chcem ,aby mal len z takej širokej ponuky už ani neviem,čo si vybrať...
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...