Ak sa ti páči jeden chalan a ty by si s ním chcela chodit ale nemáš odvahu mu to povedat aj ked vieš že ťa má rád a za pár dní sa dozvieš že s ním chodí tvoja kamoška a vidíš že ten človek není šťastný čo spravíš?
Nič. Spolieham sa na to, že človek vie keď mu niečo nevyhovuje a robí s tým niečo... Ak sa do toho vzťahu púšťal a ak v ňom zotrváva, tak asi tak nešťastný nebude...
Včera som našla nejaká svoje psaníčka spred troch a šokovalo ma, akú som vtedy mala veľkú potrebu riešiť vzťahové záležitosti.Nezaoberaj sa tým, aj trápiť sa treba (platí pre teba aj preňho).Časom si na to ani nespomenieš.
... ak by ta kamaratka vedela ze sa mi paci a aj napriek tomu by snim zacala chodit ...poslala by som ju do pice... a nehala by som to tak.. ak nieje stastny vo vztahu a ma aspon troska rozumu..neha ju... a dala by som tomu volny priebeh...
@Fernet271 preco ved sa spolu rozisli! a aj tak bol vo vztahu s nou nestastny! ak sa ti paci a hanbis sa mala si mu to nejak naznacit(to je s tym casom)
@fernet271 Má ten chalan vlastný rozum? Má. Keby si ty mala priateľa a nebola by si s ním šťastná, ostávala by si s ním, alebo by si čakala, kedy za tebou príde nejaký iný aby ti povedal že nie si šťastná?
A všetci majú s časom, lebo sú veci ktoré netreba siliť, proste stačí počkať, ony sa vyvinú samé...
nic. lebo je zadany a basta, sam to tak chcel, tak ma asi nemal az tak rad, ako som si myslela. a hlavne nikdy nemozes vediet, z coho je naozaj nestastny.
ak s nou ni eje stastni a obaja sa chcete tak mu povedz ze ho mas rada rposte ale ak je taky ze teba ma rad a s inou chodit zacne..tak to asi je este decko co nve co chec a a jak nato..
@Fernet271 jak mozes povedat "cau pacis sa mi,budeme spolut chodit?" ..jaj sry 12 rokov ..vies ono to chodi v zivote trocha inak ..ja som v 12 taketo chmuloviny neriesl ach jaj
ani ja som v 12 nič podobne neriešil a , ani som sa zo žiadnymi babami nebavil vôbec , heh to ma postihlo až o dva roky neskôr , ale ako vravia niektory že chalani su psychicky dva roky babach , tak to bi ti potom pasovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@galinka , pochybujem že je štastný šak chodí jak telo bez duše...
@bunniska , nebolo by to podlé?
@punkynka_15 , o tom že sa mi páči vedia šeci...až nanho
@bublinqac , tss mne sa lúbia iba 3 ...ale ten jeden je totál kkt..ani ho nepoznám a ne není to Jackson ..ten je prvý
@bunniska , máš pravdu...ale ja som skorej taký úprimný človek ..ja ked sa k nekomu priblížim musím mu povedat pravdu..
NIČ!!!! lebo ne som sviňa! ale ne! som ale nemontujem sa iným do života
A všetci majú s časom, lebo sú veci ktoré netreba siliť, proste stačí počkať, ony sa vyvinú samé...
@Bress ježiš to bol odjeb roka
@smajlica , svinky?..svinééé