vratili, lebo sme si chybali, ale to len zo zvyku...ale aj tak to bol koniec, lebo ta pauza vlastne len ukazala, ze je nam lepsie od seba takze rozchod nastal niekedy po tom vrateni sa k sebe po pauze tak neviem do ktorej kolonky mam kliknut
@georg21 aha, cize ak sa stane nieco zle a jeden z paru si uvedomuje svoju chybu alebo sa prihodi tazka psychicka zataz a potrebuje isty cas, povedzme 3 tyzdne na sebaobnovu, potom sa k sebe vratia, tak to uz nie je skutocna laska?
@trdelniiiq Samozrejme že všetko je individuálne, predpokladám že autor diskusie to chápe. Ale ak sa to niečo zlé dotýka ich vzťahu tak to môžu riešiť spolu, nie oddelene. A vôbec, ak je človek v nejakom part. vzťahu tak všetko v jeho živote má dopad na ten vzťah. Ako aj bežne...
@georg21 lenze ak to ten druhy z x dovodov nemoze riesit spolocne a potrebuje byt sam, sam si vsetko ujasnit atd, takato pauza je potrebna, az prospesna. Clovek si tak zvacsa dokaze uvedomit plno veci.
kurva .. ale načasovaná anketa... a neviem čo bude a mam chuť zabil celý svet .... a úprimne... mam pocit, že som opäť nezadaný.. buď s niekym chceš byť alebo nie...
@trdelniiiq môže byť, ale tak aj s niečím do toho vzťahu človek vstupuje, tak z toho by mal vychádzať, a snažiť sa "základným" chybám predchádzať. A v zrelom vzťahu by pauza zrejme nemala byť, ak spomeniem napr. manželské páry...
@georg21 tak nie vzdy sa podari, ze obaja su rovnako zreli. Potom ak ma clovek toho druheho skutocne rad, prisposobi sa. Az dospeje aj druhy a su obaja cca na rovnakom stupni, tam uz vyrazny dovod pre pauzu nevidim ani ja.
Tazko povedat.
Mozno to niekomu prospeje, ze zistia ze si chybaju v tom pripade je to fajn.
Ale mozu zistit ze su radsej od seba tak vtedy je to rozhod.
Kazdopadne, aj to moze byt dobre rozhodnutie pre oboch.
ako, my sme mali pauzu, a vrátili sme sa k sebe...ale po roku sa to teraz opakuje, a už sa k nemu nevrátim.....rozhodne nie teraz....ak spolu máme byť, tak spolu budeme, ale momentálne ten pocit nemám, tak ho nechcem naťahovať zbytočne....
pauza je podľa mňa koniec vzťahu...lebo jednoducho si potrebuješ dať pauzu od toho človeka...z nejakého dôvodu...a aj keď sa k nemu po pauze vrátiš,nakoniec aj tak zistíš,že s ním nechceš byť...
je rozdiel dať si pauzu pretože je niekto zbabelý sa definitívne rozísť, čo sa stáva väčšinou, alebo si dať pauzu s vysvetlením si dôvodov, ktoré k tomu vedú a toho, čo sa človek chystá počas tej pauzy robiť a pod., to druhé si myslím že má význam a môže aj pomôcť, ale kvôli tomu prvému si ľudia myslia že nie
to čo tu čítam O.o tak v prvom rade pauza vôbec nemusí byť len kvôli tomu, že tí dvaja nevedia čo so sebou. to možno tak v pubertiackych vzťahoch. ja som s bývalým mala pauzu a bolo to z toho dôvodu, že to psychicky nezvládal (problém v rodine, práci atď) ja som ju síce nechcela ale jemu prospela a vrátili sme sa k sebe. A takáto pauza sa dá pochopiť ale s takou "neviem či ťa milujem" nesúhlasím. to radšej rozchod
raz sme sa rozišli s x bývalým, ale po mesiaci za mnou chodil s prosíkom, tak som sa k nmu vrátila čo som aj po dvoch týždňoch oľutovala
takže aj tak to viedlo ku koncu
u nás to bolo také, že "uvidíme po prázdninách" - dosť sme sa hádali, neklapalo to a cez prázdniny sme vedeli, že sa poriadne neuvidíme... tak som rozhodla ja, že si dáme pauzu... a potom po prázdninách už bolo po všetkom. musím však poznamenať, že sme naozaj veľmi dobrí kamaráti dodnes...
Pauzu sme mali asi mesiac , no stale sme si hovorili že sa lubime a tak všetko tak som si robila aspon malu nadej že to bude ok , no potom to bol definitivny koniec...
noo rozišli sme sa, ale nakoniec to bola len pauza, dvojdňová.. potom sme sa k sebe vrátili, lebo sme si chýbali.. a myslím, že nám prospela, všetko je každým dňom viac a viac super
@biancadetolle kks mne sa vcera snivalo, ze si bola posadnuta tomiasovym duchom a sme ho z teba s gukolom vyhanali a to si bola len nakreslena na papieri
nebola to sice tak celkom uplne pauza ale prestali sem spolu chodit a vratili sme sa k sebe, a v druhom vztahu dokonca sme sa rozisli na pol roak a potom sme spolu chodili znova..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Mozno to niekomu prospeje, ze zistia ze si chybaju v tom pripade je to fajn.
Ale mozu zistit ze su radsej od seba tak vtedy je to rozhod.
Kazdopadne, aj to moze byt dobre rozhodnutie pre oboch.
takže aj tak to viedlo ku koncu