Niekedy si vie najlepšie človek pomôcť sám. Poznám jednu osobu, ktorej keď poviem, že riešim to a to, resp. že mám problém alebo že si neviem pomôcť s tým a tým, tak to potom dokáže rozoberať a radiť mi ešte aspoň hodinu. Pričom mňa to skôr otravuje. Ale ako to povedať tej osobe tak, aby to nezobrala zle? Obvykle poviem, že "nechaj to tak" al. "to je jedno, ja to nejak vyriešim, kašli na to", lenže to vždy pochopí tak, že ju len nechcem zaťažovať a je ešte neodbytnejšia
@montgomery je to dvojtvar.. moze byt aj cloveku aj clovekovi
- povedala by som mu ,ze uz mu pomoc ponukat nebudem, ale ak bude chciet a potrebovat ,tak sa moze kedykolvek na mna obratit.. jednoducho aby citil ze keby nieco tak som tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a neviem ci by som pomahal, zalezi to kto by to bol a ako velmi by mi na nom zalezalo
- povedala by som mu ,ze uz mu pomoc ponukat nebudem, ale ak bude chciet a potrebovat ,tak sa moze kedykolvek na mna obratit.. jednoducho aby citil ze keby nieco tak som tu