Ked ta niekto strasne lubi tak ti nechce ublizit, nehlada uspokojenie inde a pre dva lacne vzdychy neohrozi vztah.. Ak to spravi lasku ani svojho partnera si nevazi, spravi to znova.. A tym padom u mna skoncil.
Porozpravame sa, ale urcite by som z toho bohvieako nadseny nebol Pokial by to bolo nejake opite bozkavanie, este si viem predstavit, ze by sme to vykecali. No a snad by som nemal ziadnu hystericku reakciu, to je aj tak zbytocne
@14 ja neviem, či ja som taká jebnutá alebo čo ale bozkávanie považujem za niečo intímne a neviem si predstaviť, že by sa môj frajír opito bozkával s nejakou pičkou. ako sorry ale keď sa chcem kade-tade opito bozkávať tak neleziem do vzťahu.
nejako nedokážem pochopiť koľko ľudí považuje bozkávanie za pohodys a odpúšťa to partnerovi.
@greyness Toto co je tu na birdzi je este pohoda. Ja som predvcerom nasiel na stranke markizy clanok, ako podviest partnera a rady ako to pred nim aj utajit. Ludom uz nacisto prepina.
@greyness A vztahy su navyse trapne tak ci tak, lebo su v nich len ludia bez buducnosti, ktori nikdy nic nedokazali a ani nedokazu. Asi budem nechtovy dizajner
Mne osobne by ani nemusela povedať, že ma lúbi. čo znamená slovo podviesť?... že bude mat sex s niekým iným?, a čo je na tom takého? Keď by som ju ja nevedel uspokojiť nech sa páči. Síce to by sa u mna asi nestalo, ja aj ked sa niekoľko krát stále mám chuť a silu len strašný zabiják času to je
Ľudia sú velmi fanatický čo sa týka sexu s iym ako s partnerom, asi kvoli Kresťanstvu čo im bolo od narodenia štepovane, ale tak už sme neni v tej krvavej dobe, už by sa to mohlo pretať a každý by mal uvažovať sám za seba a nie maŤ návod ako žiť(biblia).
@mefistofel takze ty chces povedat vlastne to ze by ti bolo jedno keby si mal zenu a deti ktore lubis... a ona ti jedneho dna povie ze vies co 2z 3 deti nesu tvoje... a ty povies aaa sak pohodaaa????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nejako nedokážem pochopiť koľko ľudí považuje bozkávanie za pohodys a odpúšťa to partnerovi.
proste o čom je taký život, nemať 3 či 10 bozkávacích partnerov za noc. proste o ničom! :´-(
oxymoron jak khokho
one way ticket to πče
"kadial ju hnal,tadial bezala"
Ľudia sú velmi fanatický čo sa týka sexu s iym ako s partnerom, asi kvoli Kresťanstvu čo im bolo od narodenia štepovane, ale tak už sme neni v tej krvavej dobe, už by sa to mohlo pretať a každý by mal uvažovať sám za seba a nie maŤ návod ako žiť(biblia).