@ohavnost Jaj kosť? Ja som si nepamätala a do izby už nesmiem ísť. Kks, aj tu čo čítam, no ľudia si také veci vyťahujú, že ja len čumím! Muž si minule vytiahol pravdepodobne dačo také, ako si opísala "lebo to chodí samé" Aj ja chcem offroadera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a toto je ten džíp a čo dokáže (je to džíp, že?) a čaká na teba, ak chceš (dnes boli u nás chlapci a mama im to chcela dať, ale bránila som telom, oni majú toho dosť )
@defender nehľadala som ešte, diplomovka bola priorita, ale to už je vybavené, tak ju pohľadám, pýtala som sa mamy a tá mi tiež potvrdila, že sa odrazu niekam stratila, nevieme kam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a som z nej úplne happy, lebo som vždy mala nejakú kravinu, čo nič nerobí
toto a nejaké puzzle ešte (neviem, čo bolo skôr)
a minule zas porsche, jedno, druhé, nejaké závodné (to sa mi páči, lebo to chodí samé , nejaká blbá formula, či čo to je a džíp
toto je to, čo chodí samé
a toto je ten džíp a čo dokáže (je to džíp, že?) a čaká na teba, ak chceš (dnes boli u nás chlapci a mama im to chcela dať, ale bránila som telom, oni majú toho dosť )
A k offroaderu ja sa poľúbim!!! To už čo za vec v Kinderku, ktoré má pre mňa len puzzle, otrasné zvieratá a bludy!
Danke, danke!!!! Ja si poň teda dojdem, ak smiem! Krabicu s helikopotvorami si objavila? A čo všetko ti mám priniesť ja?
nemusíš mi nosiť nič
@mcvpn