Neviem si predstaviť, že by som mala (už v tomto veku) riešiť vo vzťahu takéto niečo... Keď sa to stane, tak sa to stane. Ale tak trochu si ani neviem predstaviť, čo by sa muselo stať na to, aby som si s niekým začala vážny vzťah bez toho, aby som vedela, či si vyhovujeme v posteli...
čas je len relatívna pičovina ... Ale v tvojom prípade by som si ešte počkal kým dospeješ a pochopíš že takéto veci by ste si mali vyriešiť ako pár a neriešiť to ako malý cez fórum
@lenkaska1 ja mam prilis velke naroky a kym si nie som aspon na 90% isty, ze s dotycnou chcem ostat do staroby, dovtedy sa neomocim v jej bazeniku. Aj pri terajsej sme cakali nieco vyse 6 mesiacov.
keď spolu fakt že "chodíme", beriem to tak, že nejaký čas sa už stretávame a oťukávame, preto si myslím že max. tak mesiac, lebo na to úplné súznenie, 100% otvorenosť atď podľa mňa treba prelomiť tú intimitu alebo neviem ako to nazvať, jednoducho je to taký posledný krôčik k tomu,aby to bolo úplné..
Toto je jedna z mála vecí, na ktorú nemám názor a neviem si ho ani vytvoriť. Nemám ho ani voči sebe ani voči iným vzťahom / ľuďom... Fakt neviem takto morálne / normatívne / všeobecne ...
u mna to bolo myslim mesiac a pol. s tymto nerobim drahoty, ked citim ze sa to ma stat - naco si odopierat nieco take krasne ako milovanie s milovanym clovekom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
cize rozhodne k @h8u sa priklanam
ja sa len nudim -) skor ma zaujima vseobecny nazor ludi na tuto problematiku
u mna to bolo myslim mesiac a pol. s tymto nerobim drahoty, ked citim ze sa to ma stat - naco si odopierat nieco take krasne ako milovanie s milovanym clovekom.