najhoršia, že sa hádam :S dosť ľuďom leziem na nervy, kedže im robím zle a zase som nasratý, keď robia nervy mne a každého presviedčam na veci, ktoré chcem ja ale zase málokedy sa zadarí.
a dobré hmm, že viem zaujimavo rozprávať, že som blázon a je so mnou sranda.. čiže ľudom skôr prekážam ako robím nejaký osoh
zlé?? že dokážem iba ľuďom ubližovať,, aj keď nechcem... správam sa povýšenecky, lebo si myslím, že som neviem čo a všetci sa mi musia klaňať.. ale už nie.. už viac nechcem byť taká,,,!!
Dobra je ze som super a zla ze nie som vzdy uplne super nie, zle je to, ze vobec nie som one, cielavedoma a trpezliva, nebojujem a lahko sa zvladam, nemam pevnu volu... A dobra, asi to, ze proste viem veci brat tak ako su, neberiem vsetko zbytocne vazne a snazim sa, aby bol svet vesely.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
schopnosť pomôcť, vypočuť
vybusnost
oplyvam roznymi zlymi vlastnostami ale asi su aj vsetky vyrazne
a dobré hmm, že viem zaujimavo rozprávať, že som blázon a je so mnou sranda.. čiže ľudom skôr prekážam ako robím nejaký osoh
Zlá : totááááálny bordelár,väčší pod slnkom asi ani nie je. V poslednej dobe to ide so mnou ešte viac dole vodou ...
zlé?? že dokážem iba ľuďom ubližovať,, aj keď nechcem... správam sa povýšenecky, lebo si myslím, že som neviem čo a všetci sa mi musia klaňať.. ale už nie.. už viac nechcem byť taká,,,!!
zlá - rýchlo sa nivne nadchnem pre obyčajnú kravinu. a potom precitnutie bolí. ale že neskutočne.
dobrá: dobrosrdečnosť a mierumilovnosť
zla- robenie unáhlených záverov..
dobra: pevna vola
zla: priamost, uprimnost a tvrdohlvost
(-:
zlá - som hrozne otravná