ako sme sa nedávno na birdzi dozvedeli, hnedookí ľudia sú crazy a hyper a best kisseri a nenájdete lepších od nich a neviem čo ešte, bolo to napísané pod nadpisom "FACT:", tak by som sa s tým nehádala
Podľa mňa skôr ide o to čo z oči vyžaruje ako o farbu ale keď sa pýtaš na farbu tak to jednoznačne zeleno-modrá jedne také na mňa furt tak s láskou hľadia
..ale tak ja mam zelenohnede tak urcite tie ale tak na ostatnych ma väcsinou najviac zaujmu zelene alebo uplne uplne tmavo hnede skoro az do cierna..ale skôr je to o tom co pisala @48 ..a aj o odtieni tej farby...ale zatial najzaujimavejsiu a najkrajsiu farbu co som videla ma kamaratka taku zelenu a pri zrenicke to je normalne az zlte,,krasne to vyzera ked sa silnejsie namaluje a oblecie si este daco zlte
ja mam zelene (ked sa nastvem tak mi stmavnu este vraj) a k tomu taky spinavy blond vlasy...paci sa niekomu ta kombinacia alebo som az prilis zmutovany?
ja mám zelené oči ale najviac sa mi páčia .... proste zelené, modré, sivé a hnedé sa mi moc nepáčia, sú podla mna také divné a skoro všetci ich majú.. ale tak nikto nemôže za to aké ich má 1OO ludí 1OO chutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
+ cierne vlasy = gg
ale mne sa vseobecne pacia oci akekolvek popravde
a čo ja viem?...ak k nim prislúcha aj pekný/plný výstrih tak môžu byť aj škuľao-hnedé
ale najkrajšie sú zas modré, také až tyrkysové
hnedé má vôbec ale vôbec neberú ...
modro sivá ---> čierne vlasy
hnedá, hnedo zelená ---> hnedé vlasy
potom su tu este
zelene oci + rysave vlasy
sive oci + blond vlasy
a jedina osoba s hnedymi ocami ktorej by som hnede oci nemenila, moj sims, ten napravo
a čo sa týka mužov, tak tí, čo sa mi páčili mali väčšinou hnedé al modré, ale skutočne si na tom nezakladám
Nie som nejaký fanatik na jednu farbu.
Billieho farba
To som zistila pri mojom spolužiakovi , ktorého oči ma vždy privádzajú do siedmeho neba
Ale keď už tak ta hnedé sú najkrajšie , tie sú magické a tajomné
ja mam zelene (ked sa nastvem tak mi stmavnu este vraj) a k tomu taky spinavy blond vlasy...paci sa niekomu ta kombinacia alebo som az prilis zmutovany?