Áno, prečítal, a mám na to napr. takúto ideu: V každom dospelom človeku sa schováva kúsok dieťaťa, ale bojím sa že to z toho môjho obsahu vôbec nevyplýva pretože to tam nemám nikde spomenuté.
Jediná je to brak... špekulácia mentála s vysokým stupňom retardácie nad kravinami (nevhodná pre deti ani zdravé dospelé osoby - odporúčam autistom) ... a to som ju prečítal chj som bol že som sa na to dal
@creeson Nepochopil si knihu. Niektorí ľudia sú totiž takí povrchní, že nevidia do hĺbky veci. Škoda! A mimochodom, keby každý z nás konal ako Malý princ, svet by bol oveľa krajší. Len toľko.
podla mna je v tej knihe mnozstvo myslienok... hlavnou podla mna je ze v zivote vobec nie dolezite to co vidime, ale to co citime , podlozrlene citatom co povedala liska: dobre vidime ibe srdcom, to hlavne je ociam neviditelne... to je moj nazor ale da sa tam najst aj pominutelnost zivota a podobne veci... zavisi od stupna vyspelosti (psychickej) jedinca, ktory tu knizku cita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@soki zožeň knihu a čítaj, prelúskaš ju na posedenie a ideu napíšeš svoju, každý tú knihu chápe po svojom
tu knihu vsetci pseudointelektualy povazuju za vrchol tvorby
neviem toto mi napadne pri tej knihe ako prve
@16 lenze chevro by tam musel mat rumys vsade na tej planete
kto chce, nájde filozofickú ideu aj na volebnom lístku