všetci v našej rodine majú modré oči takže to považujem za "ideál" , Hnedé oči sú podľa mňa krásne, ale sú zároveň aj "uhrančivé" a niekedy keď sa do nich niekomu pozerám a uvedomím si to tak sa mu do nich nemôžem pozerať. Keď sa nad tým zamyslím tak tí čo majú hnedé oči mi prídu chladnejší a modrooký zase taký milší a dobrosrdečnejší. Na rozdiel od mojej kamarátky, ktorá neznáša ľudí s modrími (najme svetlými) očami a vraví že ju to znepokojuje. Zelenooký, šedooký a orieškovooký sú vzácnosť, ale často ich nejako neregistrujem, akoby to pre mňa ani nebola zvláštnosť. Ti kks koľko sa o tom dá napísať...
hnedo zelena lebo mam hnedo-zelene ... tak som si hlasoval sam za seba, ale inak neviem, pacia sa mi vsetky farby oci, tak napisem ktore sa mi nepacia a to su cierne/ moc tmavo hnede a este asi modre - aj ked to skoro nikto nema
vlastne teraz som si spomenul na 1 birdzacku, neviem ako sa vola a ona mala take uplne bledohnede oci a tie sa mi pacili uplne ze najviac na svete, ale za cely zivot som stretol tusim len 2 baby co take mali, takze taketo sa mi pacia najviac:
@obsession zaujimave, ale niektorym babam sa to hodi, skor by som sa ja opravil ze sa mi pacia najmenej z tych vsetkych ostatnych, nie ze nepacia vobec, len som sa to snazil vymedzit ked je taka tema ze sa musi vybrat zo vsetkych tych, tak som musel ... lebo je pravda ze farbu oci by som nikdy neriesil ...
Dala som ze modre ale hned nato ma napadlo ze vlastne obdivujem ked ma niekdo uuuplne hnede take az cierne .....ako brandon urie.... z panic at the disco xD ak poznate .....(a neviem ci som meno napisala spravne)
@xy12345 aj ja mám také ... také svetlo hnedé, karamelové, zlatisté takmer až žlté.......nikdy neviem čo mám označiť v podobných príspevkoch, asi spadám pod hnedé oči....
najviac sa mi páčia však tmavé.. tmavo hnedé takmer až čierne.... sú krásne, teplé, exotické, orientálne, ..... a najmenej sa mi páčia svetlo modré, sú také falošné, ved aj sa o modrých očiach hovorí, že sú falošné..... ja mám skôr ten pocit z takých svetlomodrých alebo modro-sivých.......sú chladné, evokujú vo mne pocit zimy. Ked má niekto príliž svetlé oči, vyzerá to ako keby bol slepý.
Ale samozrejme, nikto za svoju farbu očí nemôže a nemôže ani za to, aký pocit ich oči evokujú v druhých ľuďoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
AJ
TAK
@obsession zaujimave, ale niektorym babam sa to hodi, skor by som sa ja opravil ze sa mi pacia najmenej z tych vsetkych ostatnych, nie ze nepacia vobec, len som sa to snazil vymedzit ked je taka tema ze sa musi vybrat zo vsetkych tych, tak som musel ... lebo je pravda ze farbu oci by som nikdy neriesil ...
najviac sa mi páčia však tmavé.. tmavo hnedé takmer až čierne.... sú krásne, teplé, exotické, orientálne, ..... a najmenej sa mi páčia svetlo modré, sú také falošné, ved aj sa o modrých očiach hovorí, že sú falošné..... ja mám skôr ten pocit z takých svetlomodrých alebo modro-sivých.......sú chladné, evokujú vo mne pocit zimy. Ked má niekto príliž svetlé oči, vyzerá to ako keby bol slepý.
Ale samozrejme, nikto za svoju farbu očí nemôže a nemôže ani za to, aký pocit ich oči evokujú v druhých ľuďoch.