Asi to konzervatórium... Alebo napríklad elektrotechnická alebo tak, teda...ak nemajú z toho holubník nie len študenti ale aj učitelia... A tak no... Ale i tak stredná podľa mňa nie je ťažká, to až vysoká, ako už bolo spomenuté...
ze v hnisovej triede este aj ucitelka prepadla kvoli tomu, ze nedokazala v pozornosti takeho krasavca davat pozor na ucivo v aaaaaaaa, vtip mojho zivota
a uz ked tu piete od veci ze najtazsia je vysoka aj ked sa pyta an strednu tak pochybujem ze ekonomicka univerzita v BA ..preboha ..ja by som skor povedal ze najtazsia je matfyz...architektura..elektroinzinierstvo
borci, vsak asi pri tej EUBA ide prave o to, ze ju radia zo srandy medzi strednymi, hoci medzi nimi sa radi medzi najtazsie. ale ked chcete byt vsetci taki seriozni
tak si chodte na sme.sk diskutovat k blogom dospelych vaznych ludi
tu si akurat skratite zivot, lebo vacsina zalezitosti na birdzi nie je vazna
stredna skola NEMOZE byt tazka, je to uplne primitivne, viem co hovorim, chodim na gymnazium zevraj najlepsie v banskobystrickom kraji, ale poviem ti, ze stale je to malina.
ked chces studovat technicku VS, alebo podobne tazsiu skolu, tak asi inu moznost nemas, ze? z obchodnej akademie ta na nejaku STU zoberu, ale sanca dostudovat taku skolu bez gymnazia je skoro nulova...
dal som gymnázium, ale tvoja otazka bolo celkom zle položená...všeobecne najťažšie sú gymnázia....ale konkretne najťažšia škola može byť kludne aj priemyslovka, záleží od učiteľov
ja chodim na gymnazium a podla mna to nie je az take hrozne da sa to aj odflaknut... ale gympel nikomu neodporucam aj tak, bo po gympli nie je nic... :/ a to mam teraz problem, bo mne sa nechce ist na vysku
myslím,že vysoká nie je až taká tažká pre toho kto mal strednú v tom odbore....napríklad ked sa niekto prihlási na obch.akadémiu a potom na vysokú ekonomickú fakultu,určite vie viac odborných vecí než gymnazista,ktorý také predmety vôbec nemal...ale nič proti gymnazistom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ze v hnisovej triede este aj ucitelka prepadla kvoli tomu, ze nedokazala v pozornosti takeho krasavca davat pozor na ucivo v aaaaaaaa, vtip mojho zivota
ale tak ano, pravdaze si doserem vtip mojho zivota
@hnisko my len dobre o tebe, pavúčik
a tym lepsie, tam im aspon lepsie hlavy vyvetra a aj libido im schladi raz-dva-tri
odpovede:
vysoka
ekonomicka univerzia v BA
etc
ach kokoti ked chcete byt vtipni aspon si precitajte ako sa vola toto forum.
ja chodim na gymnazium a predmety ktore ma bavia mam v pohode, tazko sa mi ucia len predmety ktore rad nemam
tak si chodte na sme.sk diskutovat k blogom dospelych vaznych ludi
tu si akurat skratite zivot, lebo vacsina zalezitosti na birdzi nie je vazna
(kokos ja som pouzil idem umyt klavesnicu
ked chces studovat technicku VS, alebo podobne tazsiu skolu, tak asi inu moznost nemas, ze? z obchodnej akademie ta na nejaku STU zoberu, ale sanca dostudovat taku skolu bez gymnazia je skoro nulova...
ak nemáš veľmi vysoký intelekt a japonskú disciplínu, tak gympel
ak nemáš talent, tak ani pedagogická ani konzervatórium
inak, sú nekvalitné gymnáziá aj kvalitné hotelovky.........
alles ist relativ
takže konzervy