@drejka nehodnoť školu podľa toho, akí ľudia sa tam hlásia, ale akí ľudia tam sú, učia a akí odtiaľ vyšli. tým komentárom si urazila školu a nie ju, ak ti o to náhodou išlo.
@smileynikacmuq síce som odtiaľ odišla pred tromi rokmi, ale podľa mňa má veľmi vysokú úroveň. hoci systém sem tam nasieral, ale to bolo ešte kvôli bývalej riaditeľke, teraz tam je skvelá žena na správnom mieste
učitelia aj lektori fajn, možnosti mimoškolských aktivít rôznorodé, zapájanie sa do medzinárodných projektov, veľké množstvo diskusií a celkovo aj Žilina je mesto, ktoré toho veľa ponúka, ak sa vieš a chceš zapojiť .)
síce som bola na francúzskej sekcii a na španielsku mám vo zvyku z princípu frflať, ale teraz pomlčím
@drejka ale kde, len si myslím, že ak chceš niečo humorom degradovať, tak sa máš viac zamerať na to, ako to degraduješ, pretože sa môže stať, že degraduješ niečo úplne iné a tvoj vtip potom vyznie ako úbohá poznámka
@grietusha , @ceruzisko ...diki vam za vase komenty velmi ste mi pomohli ...neni jednoduche sa rozhodnut pre strednu...a uz vobec ked ma to byt bilingvalne a k tomu mam chodit na intrak...ale vy to isto poznate
@smileynikacmuq ono lektori sa menia každý rok... a španieli ich majú vždy viac. a učitelia sú v pohode. sú svojskí, ale takí sú na každej škole. a verím, že keby som tam nešla, tak by som určite nebola na takej úrovni vzdelania ako teraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@smileynikacmuq síce som odtiaľ odišla pred tromi rokmi, ale podľa mňa má veľmi vysokú úroveň. hoci systém sem tam nasieral, ale to bolo ešte kvôli bývalej riaditeľke, teraz tam je skvelá žena na správnom mieste
učitelia aj lektori fajn, možnosti mimoškolských aktivít rôznorodé, zapájanie sa do medzinárodných projektov, veľké množstvo diskusií a celkovo aj Žilina je mesto, ktoré toho veľa ponúka, ak sa vieš a chceš zapojiť .)
síce som bola na francúzskej sekcii a na španielsku mám vo zvyku z princípu frflať, ale teraz pomlčím
a ľudí si nevyberieš. aspoň teda spolužiakov. ale ja mám odtiaľ doteraz veľmi dobrých kamarátov. či už zo španielskej alebo francúzskej sekcie.
vieš, na čo som si minule spomenula?
"restons calmes, réflechisons bien!"