Tak Dobré ráno všetci Birdzáci, tak úvodná ranná anketa Vaša najoblúbenejšia skupina Slovenska. Hlasujte, ako ja hovorím budeme zas o čosi múdrejší! Pekné vstávanie
Plne suhlasim s @desiree Kde je skupina Metropolis??? Ako je mozne, ze tam nie je uvedena???? No thééééda, keby toto videl kamarat Lada od nich .. heh,, ale naj slovenske skupiny su pre mna Desmod a Metropolis.. to su moje srdcovky
z toho co tu je isto ELAN.ich pesnicky su jedny z najcennejsich ake slovesnko malo a ma.bez nich by nasa domaca tvorba(tiez ako bez teamu,zbirku,tublatanky a niektoryh par dalsich)stala za velke hovno!!ak neberieme do toho hip hop a rap ktory myslim ze sa deli na stoku a na kvalitu.kvality nieje vela ale stoji za to.preto by som za aktualne najlepsie skupiny vyhlasil H16,Kontrafakt,Cisty chov atd.z tych co su v ankete som kedysi uzvaval NoName prve dva albmy boli velmi fajn.ostatne su len sracky!stale o tom istom.proste 0bodov.to iste noc a den ,desmod a gladiator ci horkize slize.stare veci z prvych albumov sa povacsa dali potom to uz len o tom istom ..sama sracka ...keby ste tu dali este cmorika tak tu hodim za kompom sablu asi lebo toho skriekajuceho potkana nemozem ani citit
Najlepší sú Horkýže slíže. Králi slovenskej hudobnej scény Ale na ostatných mám mierne povedané dosť negatívny názor. Elán nemôžem ani cítiť, a to som si ich niekedy pustil celkom rád, ale prístup členov skupiny hlavne Ráža ma od toho úplne odradil. No Name? Tak tí mali jeden dobrý album, ktorý som počúval keď som mal 10: Počkám si na zázrak. To sa počúvať dalo. Ale všetko čo nahrali potom je nuda a ničota. To zaberá hlavne na pubertiacke fanúšičky, nie normálnych poslucháčov. Ku Desmodu cítim nevyčerpateľnú nenávisť, Polemic nemusím, Gladiator si mali po Made Of Pain zmeniť názov, lebo len hanobia meno kedysi celkom solídnej metalovej kapele (aj keď zúfalo neoriginálnej) a to čo hrajú dnes - no comment. Ostatné dva nuda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Horkyze slize xD
Lavagance xD
The Bridgeheads
Mimo ankety, Castaway.(Progresívny?) metal na dosť vysokej úrovni, potešenie pre uši.
No, hlavne, že H16 je kvalita ...
Jou jou, som fresh mám nové handry nové nike-y ...