vedale to keby ste boli vtej situacii nervozna s kamarata tak tak hnusne o neho CHOD DO KURVY UZ!! DD ale jasomsa moc natom nesmiaal vtedy len vsetci hej
Môj spolužiak dostal takúto: "Na hodine si zmyslel, že bude kôň, tak po mne začal nahlas erdžať!" ( To bolo adresované učiteľke, ktorá mala sánku ako kôň a my sme ju chúďatko prezývali kobyla. A to sme ešte netušili, že ona bola jedna z najlepších učiteliek. Na to sme prišli, až keďo d nás zo školy odišla. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zakladna skola, 6. rocnik..
Ale spolužiaci dostali celkom vtipnú podľa mňa: XY ohrozoval spolužiaka Z stoličkou. Z sa bránil rukami.
A potom Z mal poznámku v žiackej: "Bránil sa rukami."
.. to nám vtedy malovali školu a každé 3 minúty prebehol okolo naších okien nejaký jebač ...som proste neodolala
Môj spolužiak dostal takúto: "Na hodine si zmyslel, že bude kôň, tak po mne začal nahlas erdžať!" ( To bolo adresované učiteľke, ktorá mala sánku ako kôň a my sme ju chúďatko prezývali kobyla. A to sme ešte netušili, že ona bola jedna z najlepších učiteliek. Na to sme prišli, až keďo d nás zo školy odišla. )