jo a keď už spomínate tú dokonalosť nikde nevidím Planétu opíc ...keď niekde nemôže strčiť pásikované ponožky tak je v koncoch
a myslím že celá jeho kariéra je teraz o tom že chytí overený-potenciálne úspešný námet-viď. Karlík, Sweeney,teraz Alica a nalepí na to ten svoj trademark s pásikmi atď...
Edward je skvely....Predvianočná nočná mora bola úžasná a mrtva nevesta bola uzasna....Proste burtonovky nemaju chybu =D Tažko si vybrat...Ale moja srdcovka je noznicovoruky edward lebo je to strasne krasny a smutny film =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Všetky Milujem rovnako.
Mŕtva nevesta bola fajn Edward, to je klasika a Charlie a továreň na čokoládu bola pre mňa priveľmi farebná, ale mala svoje osobitné čaro.
Sweeneyho Todda ani Nightmare before Christmas som zatial nevidel, ale chyba mi tam Big Fish, to bol podla mna velmi pekny film
Tato anketa urcite potesi @Inkheart
síce.. ako všetko ale aj tak..
jo a keď už spomínate tú dokonalosť nikde nevidím Planétu opíc ...keď niekde nemôže strčiť pásikované ponožky tak je v koncoch
a myslím že celá jeho kariéra je teraz o tom že chytí overený-potenciálne úspešný námet-viď. Karlík, Sweeney,teraz Alica a nalepí na to ten svoj trademark s pásikmi atď...
takže sa teším keď zas príde s niečim originálnym
>> » www.imdb.com/title/tt0319061...
"Hold me."
" I can"t." :"(
V tesnom závese Beetlejuice
A @Blackknight mas pravdu, potešila xD
A hanbím sa, že som Sweeneyho ešte nevidela...
The Nightmare Before Christmas
a veľa si tam toho nedala :/
2-sleepy hallow
3-edward scissorhands
4-charlie and the chocolate factory
..a ostatne som nevidela xD