Zajtra idem do kníhkupectva a ešte ani neviem akú knihu si chcem kúpiť. Teda 2 psychologické už mám vybrané, ale chcela by som ešte jednu takú na vypnutie...
Hocijaká od Terryho Pratcheta... Úžasne vtipné fantasy... A potom Christoper Paolini - Eragon, Eldest, Brisingr (zase raz fantasy) Alebo James Bibby - Barbar Ronan, Ronanova záchrana, Ronanova pomsta, Douglas Adams - Stopárov sprievodca galaxiou (všetkých 5, + 6. diel od Eoina Colfera) od douglasa adamsa ešte Dlhý temný súmrak bohov, a holistická detektívna agentúra Dirka Gentlyho
mne síce nič teraz nenapadá, ale Mačkin zabil Kočkina, to je jedna šialená kniha, aj keď zrovna oddychovým čítaním by som ju nenazvala.... Ale určite stojí za to!
@ainie no, ale tak.. ja radšej som to dodala, lebo v takom veku sa spravidla čítajú ľahšie veci a hlavne... Očista bola dosť hnusná kniha v niektorých ohľadoch
Neskutočne milujem od Sapkowskeho Zaklínača(ale to sú už staršie knižky,neviem či sa dajú ešte kúpiť v knihkupectve ale inak ako vtipné ľahko-erotické,občas krvavé fantasy vrelo odporúčam ) Inak od Browna sú tie dobré knižky,alebo kniha Tisíc žiarivých sĺnk je perfektná
@greenbunny práve som sa do teba zaľúbila! Tú knihu milujem, milujem, milujem!
A okrem toho : 1984, Meno ruže, Galapágy, Bitúnok č. 5, Súostrovie Gulag (hoci mám prečítanú len časť), Egypťan Sinuhet (od Waltariho, hoci mám doma aj "origoš", čo nám sprostredkoval Zamarovského), Tiene v raji atď.
taak no to je tazke ale asi : Egyptan Sinuhe- napisal to muz do hlinenych tabuliek cca pred 3000 rokmi pisal tam o svojom zivote o egyptskych faraonoch ktorym robil lekara ...... atd.
@sarah_whiteflower hej, hej, on je supiš A tento semester už aj vypustil perlu, keď si kontroloval, koho už učil: "Nikoleta.... tú som mal." To som tu už raz písala, ale nemôžem z toho Bol strašne zlatý A voláme ho sekretárka Galliková. Dosť ho degradovali teda!
@greenbunny čoby nie Veď koľko chlapov poznáš, čo má tú knihu prečítanú? Ja okrem teba len dvoch, aj to je môj krstný, kt. to posunul mne pred rokmi a brat, ktorému som to podsunula ja
@titusik no tak knižnica kde mám preukaz má viac kního od steelovej ako všetkých ostatných dokopy a v kníhkupectvách som ju nezháňal to je pravda ale už si ju asi objednám =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a na odreagovanie si vezmi browna alebo tolkiena ... nieco podobne
Miluj svoj život . Louise L. Hayová (9, 90 eur) ... neviem aké to budú knihy, ale dúfam, že budú dobré
no, ale... možno skús Sofi Oksanen - Byla tady Soňa O., ak to dakde zoženieš
(teraz pozerám, že máš 14, tak si ten návrh radšej nevšímaj
no, ale... možno skús Sofi Oksanen - Očista., ak to dakde zoženieš
(teraz pozerám, že máš 14, tak si ten návrh radšej nevšímaj
a nie je to o matematike
Truman Capote - Raňajky u Tiffanyho tie sú moje ..
A okrem toho : 1984, Meno ruže, Galapágy, Bitúnok č. 5, Súostrovie Gulag (hoci mám prečítanú len časť), Egypťan Sinuhet (od Waltariho, hoci mám doma aj "origoš", čo nám sprostredkoval Zamarovského), Tiene v raji atď.
super len odporucam
Inak:
Steinbeck: O myšiach a ľuďoch
Philip Pullman: Temné hmoty (trilógia)
King: Zelená míle
Dostojevskij: Zápisky z mŕtveho domu
King: Cintorín zvieratiek
Orwell: Zvieracia farma
Tolkien: Roverandom
Steinbeck: Perla
Salinger: Kto chytá v žite
A našla by sa aj kopa ďalších...
inak to o myšiach a ľuďoch som tu dade zahliadol a to strašne chcem ale nemôžem to zohnať =/
A Poe je literárny BOH ♥ @bonita by vám vedela povedať
Chatrč
Jany Eyrová
Erik (Doris Lundová)
Zomrieť mladý
A ešte aj tú 5 dielnu ságu: Kvety v podkroví, Lupene vo vetre ,Budú aj tŕne, Ovocie minulosti, Záhrada tieňov
@ainie a rovnako aj ja odporucam Zaklinaca
Nevadí, k tejto knihe sa hodí prirovnanie hocijaké, ktoré súvisí s "revom".