žiť v amerike v domčeku na pláži, kde je celý rok teplo, robiť to čo ma baví za veľmi veľké peniaze, mať po boku môjho milovaného a viesť harmonický život bez stresov a nervov
vyštudovať bez problémov ... nájsť si zamestanenie v nejakej IT spoločnosti ... vydať sa za môjho ... mať dobré deti, ktoré nebudú piť, klamať, fajčiť, sexovať do 18tich, nebudú do 18tich ukazovať svoje telo na sociálnych sieťach a nakoniec dúfať, že ma nehodia do domova dôchodcov
Hmm... chcem byť polyglot s Nobelovou cenou (zrejme za literatúru), mať poskokov, aby som nemusela nič robiť, pokiaľ nepotrebujem, a skvelý metabolizmus, aby som sa z toho nerozkysla , chcem aby sa všetci moji známi a rodina mali tak dobre, že by si odo mňa nechodili pýtať peniaze (a aby mi nemuseli závidieť a tým pádom aby sa s nimi dalo dobre vychádzať), a... to by bolo ešte na dlho
Zarobit aby bolo sem tam na nejake drahsie potesenie 1-2xdo roka dovolenka v zahranici nejake auticka doma pekny dom zahradu velku z bazenom 2deti milujucu manzelku a kopu volneho casu
vystudovat, potom robit nieco co by ma bavilo a dobre by som zarabala, mat nejakeho cloveka pri sebe s ktorym by sme si rozumeli , zit na nejakom peknom mieste, mat aj nadalej takych skvelych priatelov, uzivat si zivot, chodit na super dovolenky, asi tolko ked ma este nieco napadne tak si to zaradim do svojho dlhodobeho planu
mať zdravé deti- dievčatá, manžela s ktorým budem šťastná a on so mnou a obaja budeme mať prácu, ktorou sa uživíme, ale zároveň nebudeme mať depresie keď si na ňu spomenieme...
ja nechcem dokonaly zivot..ja potrebujem hadky, vasen, akciu ..pre mna nieje harmonia, ked sa zivot ubera len dobre a vsetko sa dari ...to je nevyvazene a clovek by sa unudil skor ci neskor
Nemám rada dokonalosť, skôr mám vysnívanú predstavu....Malý domček, niekde hlboko v lese, oheň v krbe, môj drahý pripravujúci mi palacinky, na záhrade veľa psov, vedľa dom @raduzik- a, a celé dni sa venovať vytúženej práci - toť mať vlastnú školu brušného tanca
moja predstava.. začnem tým, že dokončím úspešne školu.. fotrovci mi budú platiť byt na chrenovej (nitransky vedia kde budem bývať s priateľom, budem mať dobrú prácu a on tiež, rok na to sa zoberieme, presťahujeme sa do riadneho bytu, o 2 roky budeme mať potomka, vyhráme v lotéri, v garáži bude parkovať manželov chrager a vedľa neho moje evo a budeme voziť dieťa/deti do školy, ktoré budú krásne a zdravé. My budeme šťasní a verní až do konca života
keby aj bol dokonalý, vždy by som si vedela nájsť niečo čo by ma nasieralo... chcem ho taký aký je, aj keď má od ideálneho ďaleko... ale o to viac si vážim tie pekné okamihy
Trochu so sebou vychádzať (a žiadne také, že sa začnem mať rada, ale že sa napravia veci, pre ktoré sa nemám rada ) by som brala aj v nedokonalom.
Inak byť RNDr/MSc, mať príjmy z drogového kartelu, záchvatovito míňať za pičoviny bez ohrozenia najbližšej splátky nájomného, nebyť obklopená nižšími formami, bývať sama/s niekým, koho znesiem; mať normálny spánkový režim; zistiť, že ma niečo baví, a aj sa tomu venovať.
(Ešte vždy by som pičovala na všetkých a všetko, ale ten kapitál!)
doma na slovensku s dobrym chlapom, vela detmi v peknom domceku. nechcem byt bohata,uspesna nic,len sa mat dobre. byt spokojna proste. moj ty boh ja starnem
úspešne dokončiť strednú a vysokú školu potom, o nejake 2 roky sa pobrať do Ameriky... mať dobrého muža, deti, prácu, priateľov.. a žiť si pohodový a ničím nerušený život .. a v starobe, si postaviť domček niekde pri mori.. alebo v lese, či na nejakom pobreží.. a tam si dožiť tých pár rôčkov aj s mojou láskou
Robiť veci, čo mi prinášajú radosť. Byť v blízkosti ľudí, ktorí sa volajú priatelia. Byť dobrým a čestným človekom. Mať sa rada a mať rada aj ostatných. Byť vždy sama sebou. Pomáhať slabým a nič si zato nepýtať...........to je taká moja maličká utopická ilúzia.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
vyštudovať bez problémov ... nájsť si zamestanenie v nejakej IT spoločnosti ... vydať sa za môjho ... mať dobré deti, ktoré nebudú piť, klamať, fajčiť, sexovať do 18tich, nebudú do 18tich ukazovať svoje telo na sociálnych sieťach a nakoniec dúfať, že ma nehodia do domova dôchodcov
......a mat MacBook
....... inac asi by som nemenila nic ...
to mate jak v hre Sims... mate cheaty na peniaze, nakupite vsetko co sa da a zrazu vas to zacne nudit
... a mudrost si aj tak za love nekupim
nie som moc náročná, čo?
zdravie, láska, šťastie...
Inak byť RNDr/MSc, mať príjmy z drogového kartelu, záchvatovito míňať za pičoviny bez ohrozenia najbližšej splátky nájomného, nebyť obklopená nižšími formami, bývať sama/s niekým, koho znesiem; mať normálny spánkový režim; zistiť, že ma niečo baví, a aj sa tomu venovať.
(Ešte vždy by som pičovala na všetkých a všetko, ale ten kapitál!)
to mi stačí
ale navrhy mate pekne podobne by som bral ale stacil by aj klid do konca zivota (teda zdravie a tak )
..kvak..