@mccafe lepší je reálny príklad napríklad 10 000 eur dolárov. to je suma, ktorá približne je reálna, lebo mladý ktorý pracuje si to môže nasporiť v pohode. dajme tomu že je to cieľová suma pri sporení. robil som v banke, preto som viac realista ako keby som mal snívať o niečom ťažko dosiahnuteľnom. druhá vec. otázka nie je čo 100 000 eur hodíš na doláre. takto sa ti peniaze nezhodnotia nikdy. teda sa ti znehodnotia, teda opačný postup. peniaze treba otáčať, teda investovať do nehnuteľností. to robíme my. kúpiš budovu, prerobíš na byty, ideš dalej. maš uver ,ktorý vykryješ prijimami z nehnuteľnosti, splatíš, všetko ostatné je zisk. do roka dajme tomu 100 tisíc eur. potom si nasporenú sumu prehodnotíš, že čo s nou. ivestuješ druhý raz, do dalšej budovy, okrem toho s toho samozrejme žiješ. investuješ do druhej nehnutelnosti, prerobiš, mas naklady, dás najomcov, potom zas z toho máš zisk. samozrejme zisk neznamená, že ten objekt zi začne zarábať o mesiac. to su aj naklady. potom asi tak 4, 5, pol roka, mesiacov, sa ti začnú postupne vracať peniaze. prichádzajú ti nájmy, ktoré teda po spočítaní mesačných prijmov, možno cca 10 až 20 tisíc to činí mesačne, postupne splácaš hypoteku, až po dvoch rokoch ju splatíš uplne a začneš aktívne zarábať. to je celá filozofia biznisu, ktorým sa zaoberáme aj my, a preto sú úspešní ľudia. čiže dal si zlý príklad . 100 tisic euro na dolare. pozri. banka ti dá úroky 0,05 percenta. to je znehodnotenie. keby dala ja neviem 7,5 percentny ako bol v JT bank, dajme tomu, ale tam ti tie peniaze nezarobia. to je o ničom. lepšie sú realne investicie postupne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov