Aká móda v oblečení a doplnkoch vládne u rôznych osôb?
Ahojte, zaujímalo by ma ako je v tejto dobe rozvinutá móda, trendy, lifestyle, môžte mi popísať celkovo vaše "ja", ako sa s dobou pretváralo ako vyzeráte? Ako pôsobíte teraz? Aký typ vás čaká v budúcnosti? Čo by ste radi dali na seba a čo ani za svet? Vez
a čo ja viem, čo je moje ja?
bolo mi povedané, že chodím v tmavom a pomerne formálne
neviem, ako do toho zapadá trebárs moje oranžové sako, ale inak povedzme, že asi tak nejak
a hej, strašne rada vezmem nejakú fiktívnu postavu a z obsahu skrine zostrojím kombináciu inšpirovanú tou postavou (alebo nejakou podivnou témou v mojej hlave a tak, proste sa bavím na tom bez toho, aby si niekto všimol
Asi pred rokom mi bolo povedané, že sa obliekam nevhodne, totiž to som bola chudobná študentka a nosila som potrhané silonky a všetci sa ma pýtali, či to naschvál. V skutočnosti to naschvál fakt nebolo, len som nemala na nové, keďže nohavice nenosievam často, skoro vôbec, tak som musela chodiť v dotrhaných. Ale tento rok som biznis women, tak už dotrhané nenosím. Môj štýl obliekania bol istú pubertálnu dobu miestami nepochopený a divoký, keďže som sa nechala totálne strhnúť nejakou tou etno/hippie/handmade módou, nosila som vo vlasoch ceruzky, všelijaké plstené hovadiny, ruky som mala po lakte onáramkované, väčšinou vlastná výroba, všelijaké gombíky, prívesky, náhrdelníky, brošne, desať vyťahaných svetrov, čipkované silonky, rôzne náušnice, každá podkolienka iná a podobne. Nemožno nespomenúť, že som mala dredy, čo tiež výrazne odzrkadľovalo lajfstajl.
Dnes sa snažím taktiež obliekať nekonvenčne, aj keď prichádzam na také ženské zázraky ako obtiahnuté čierne šaty, topánky na opätkoch, make up... ale stále nakupujem v sekáčoch, stále nosím kecky, stále nosím sukne, len už nevyzerám ako vianočný stromček, pretože aj na psa prišiel mráz a zistila som, že menej je niekedy viac... Nosím výrazné nerdovské okuliare v plastovom ráme, jedny mám na klasika- čierne a druhé mám fľakato/vesmírne/fialové. veď som nejaký hipster, nie?!
niekedy davnejsie som sa obliekal skor sportovo, tenisky, rifle atd (kedze financne to bolo prijatelnejsie). posledny rok cca, ked mam konecne nejaky stalejsi, vyssi prijem, pomaly menim satnik a obleceny chodim nejak takto.
to mi maximalne vyhovuje, pretoze sa to paci mne a to je hlavne. neriadim sa ziadnymi trendami, ani nicim, len svojim vkusom. v buducnosti sa vidim viac v kombinovani druhov textilii a layeringu (neviem momentalne ako to prelozit do slovenciny), kedze to je opat o nieco narocnejsie na penazenku a financie potrebujem teraz inde, ako ich davat do siat. viac sa mi k tomu pisat nechce.
Zhruba od trinastich som mala satnik v style sive rifle + cierne tricko mojej oblubenej skupiny... casom ma to nejak preslo a uz nosim aj tricka farebne.
Neviem, moda akosi nie je moja silna stranka. Lubim tricka s kratkym rukavom a rifle a neznasam na sebe kosele alebo tak, takze tak aj vyzeram. A nosim tenisky, konkretne jedny, ktore sa mi uz rozpadavaju a asi budem musiet kupit nove.
A dokonca ani kabat nevlastnim a chodila som celu zimu v lyziarskej bunde (ale ta je pekna!).
Som vysadena na maximalne farebne zladenie, cize bud vsetko cierne alebo cierna v kombinacii s prave jednou inou farbou. Skor formalne, ale na echt formalne prilezitosti nevhodne. Veeela doplnkov a odveci boty, ihlicky k k nejakym androgynnym pocinom a kanady k baletnym suknickam.
A odkedy som v BA, desive mnozstvo ludi sa ma pyta, co akoze chcem svojim zjavom povedat, a vkuse sa vykrucam, ze nic, neviem, to len tak, a netusim, co tym myslia
Niekedy sme to pracovne nazyvali,ze sa obliekam temne a teplo
momentálne prevláda u mna moderná elegancia vačšinou čiernej farby s nádychom ´´dievčenského štýlu´´ (aspoň ja tomu tak hovorím ,,,, ale rada sa sama vyrábam veci, doplnky alebo upravujem podla môjho vkusu....ani za svet by som si na seba nedala pravú kožu...nejem ani mäso a to vonkoncom nie nosiť kožu....len ak tak eko koža » www.pinterest.com/pin/52305094419... » www.pinterest.com/pin/34361064654...
niečo v takom štýle
kedysi som sa obliekala tak, že bunda, dve mikiny a tričko, všetko s kapucňou a tričko ružové leopardované a k tomu skejtové boty s obrovským jazykom a rifle čo mi viseli zo zadku všetko až na tú ružovú bolo v podstate androgýnne a chcela som tým povedať asi to, že som silno nezávislá a jebem na všetko.
našťastie ma to pomerne rýchlo prešlo a dnes som fakt už silno nezávislá a jebem na všetko a preto nosím lacné kecky alebo okopané zimné topánky, potrhané silonky, sukne, obrovskú teplú bundu, čierne tričká s čipkami, zázrakom držiace tašky cez pleco, vlajúci sveter, ponožky poctivo trčiace z topánok a všetko zväčša v tmavých farbách a staré, zo sekáču alebo po mamke/babke.
Co ja viem.. Tak priemerne chodim oblecena, nejake tricko (najlepsie dlhe), alebo kosela alebo co. A rifle, kabatik, satka. A tenisky take obycajne platene (neconversoveho stylu).. Nic vyrazne, vacsinou sede veci mam rada, cierne.. Ale nemam problem chodit v dlhej chalanskej mikine po meste a tak.
Dávnejšie ,v sprostom 12-14 roku som sa obliekala extravagantne. Teda kúsky boli krásne, ale nevedela som ich zladiť -.-
Teraz mám skôr taký elegantný štýl, v ktorom sa veľmi rada pohrávam s kontrastom farieb. Nech som trebárs celá v čiernom, dala by som si aspoň výrazne lodičky, náhrdelník, sponu do vlasov či kabelku.
Povedzme, že sa snažím ísť s módou. Veľmi mám rada jednoduché formálne šaty, ktoré zvýraznia postavu. No najpraktickejšie sú pekné legíny, s džínsovým, či elegantným vzorom. Nenosím botasky, len doma, keď sadím, ale aj tam si radšej obujem šľapky a válam sa v blate v otcovej starej košeli. Takže asi takto
Moja moda sa nejak drasticky za posledne desatrocie nezmenila. Odkedy si pamatam som nosil skate handry, akurat teraz si mozem dovolit kupovat podstatne kvalitnejsie a lepsie vyzerajuce veci.
no .... asi od ... 10tich chodim cela v ciernom potom som mala taku chvilu ze som mala aj cervene gace a teraz dokonca nosim obcas aj tmavomodre .... ked som mala 13 zbierala som tricka s oblubenymi hudobnymi skupinami takze len cierne gace alebo cervene a cierne tricko skupiny .... mala som ich viac ako 20 takze ... teraz skor jednofarebne tricka cierne samozrejme ale jedno nosim aj modre .... a tenisky pripadne "oxford boty" alebo iron fisty dake salene
Ako sopliak som chodil športovo -šušťákové nohavice,tričko,botasky a ked bolo zimšie tak šušťáková bunda (všetko Nike) a teraz tak podla nálady. Rifle mám stále a potom podla miesta kde idem si dám tričko/košelu. Mám dvoje botasky Nike a tie občas striedam.
Ale momentálne najviac chodím asi takto (dúfam,že obrázok nebude moc velký,ak hej ospravedlnujem sa)
polku šatníka mám tmavomodrú, čo by asi chcelo trochu oživiť.. Takže sem tam sa tu nájde aj blúzočka, niečo kvetinkaté alebo pastelové... a snažím sa obohatiť túto peknú časť aj o sukne a spol., čo nie je také ľahké ako som si myslela A of kors to treba aj zladiť..
Ale mala som jeden šialený deň, keď som šla do BA na veľtrh v tmavomodrom tričku, nohaviciach, svetri a kabáte. Originalita sama. A momentálne vlastním asi len jedny nositeľné tenisky, ktoré sa však hodia len k jedným šatočkám.
ja sa obliekam úplne obyčajne. úzke džíny, tričko, košela/sveter/mikina, tenisky nosím farebné veci. som skôr športový typ takže hoci by som si rada obliekla kvetinkované šaty, vyzerala by som ako krava... takže kvetinové vzory nenosím... a šaty tiež moc nie
hmm....od kedy ma prestala obliekat mama tak niekedy na zakladke to bolo take, ze co mala jedna baba, chceli to vsetky a boli strasne rady, ak to mali
na strednej som vlastne nosila najcastejsie ze rifle a tricko/sveter, hlavne tlmene farby a obcas taky nejaky farebny vykrik do toho a nosit suknu/saty mi prislo mega divne
a sportove halove tenisky, to do teraz neviem pochopit, ze preco
a uplny odpor voci koseliam a vlastne hocicomu co nebolo bavlnene, svetrovite, proste makke
potom na vyske vlastne stale rifle a makke materialy a ziadne opatky, len tenisky, ale uz som pripustila aj nejaku suknu, alebo dlhe tricko k leginam...a hlavne divokejsie farby a podivuhodne farebne kombinacie a velke pestre satky/sale, látkové tasky
sperky som nikdy neoblubovala
a teraz je to uz skor aj take nejake zenskejsie, rifle uz skoro ani nenosim, opat skor tlmenejsie farby ako cierna, siva a nieco farebne do toho
dokonca mam aj zopar topanok na opatku...a neviem, asi teraz viac riesim, ze co si obleciem a tak
aj saty nosim vela, sukne a aj nejake take materialy, co drzia tvar... ale zasa, stale to nie je nejaka prudka elegancia, skor taka lezerna
a conversoidne tenisky, ale tie nosim uz zopar rokov a aj ked si chcem kupit aj nejaky iny strih, tak sa mi to nikdy nepodari, lebo vsetky ostatne sa mi zdaju divne
pravdu povediac, posledný rok sa o to zaujímam viac než inokedy, som prieberčivý a zvažujem čo si kupovať, niekedy si aj prezerám na internete ponuky pričom som kedysi bol voči tomu ľahostajný a bolo mi naoazaj jedno, ako vyzerám
ALE! po čase zisťujem, že je to nielenže úplne zbytočné, ale že to na mne ani nemá žiadúci efekt, mama mi to tak okrajovo sabotuje, nemám dosť financií a tak to nevyzerá podľa mojich predstáv. Navyše zisťujem, že zjavne nemám predispozíciu vyzerať fajn, takže na to postupom času kašlem. Ale vcelku ma oslovilo:
ked som bola mladsia tak sportovo- tenisky rifle mikina tricko a teraz neviem, skor elegantne ale zaroven pohodlne a preferujem bud tmave farby alebo potom biela, siva bezova nenosim pastelove farby skoro vobec
Kedysi dávno (8 ročník na ZŠ) som nosila stále len mikiny, široké nohavice, skejty a kelňu na hlavu To booooli časy, som rada, že skončili Pamätám sa, ako som za šiltovku vysolila 800 (!!!) korún... Ešte ju mám doma, na spomienku. Teraz keĎ stretnem nejakú učiteľku zo ZŠ, tak sa nestačí čudovať, ako som sa zmenila. Ale tak, človek dospieva. Teraz nenosím žiadne mikiny (skutočne len výnimočne), len svetríky, blúzky, topy a pod.
Čo sa týka topánok, tak nenosím ani botasky, skôr čižmičky, balerínky, atď.
Ja som veľmi nudná a jednoduchá osoba - čo sa obliekania týka. Viem si dať šaty, alebo slušný sveter s riflami -, ale spravidla proste niečo vytiahnem zo skrine a dám na seba. Škvrna? - meh. Diera? - meh. Oblečiem si to naopak? - meh.
A ak mám opísať svoj štýl...no..preferujem jednoduché veci, žiadne vzory, trblietky, výšivky, nápisy, značky. Ak topánky tak na nízkom opätku s matným povrchom. Ak sveter, tak jednofarebný. Nenosím iné šperky ako jeden prsteň a niekoľko párov náušníc. Nemám žiadne čiapky, ani slnečné okuliare, a vlasy mám vždy rozpustené. Líčim sa pravidelne, ale nie výrazne. Doprajem si drahú pleťovú vodu, drahý make-up alebo drahý lak na nechty. Nikdy som si neprefarbila vlasy.
Vyhovuje mi aká som, chcem byť na ulici nenápadná. Ale keby som niečo mohla zmeniť tak by to bola určite kvalita. Stále by to bol jednoduchý sveter, ale drahší - taký, čo sa mi nezačne párať do týždňa a tenisky čo nevychodím za mesiac.
Čo by som na seba nikdy nedala? Osobne nemám pochopenie pre plastové okuliare bez skiel, tričká s obrovskými (a trápnymi) nápismi, uggsy, koženkové legíny, alebo letné šaty ušité z jedného kusu látky (také čo vám siahajú od pŕs po okraj zadku) a všeobecne keď ľudia šalejú za určitým kúskom, len preto, že je to v "kurze".
Som staromódna (ale nemám predsudky) aj čo sa týka oblečenia pre chlapov. Stačia mi tmavé farby, obyčajné tenisky, mikina, tričko - koniec. Žiadne úpravy vlasov, žiadne infantilné tričká ani rozopnuté košele s úzkymi nohavicami. Ak už, tak oblek (ale v tom predsa nemôže človek chodiť denne).
Čo je ale zvláštne, že rada chodím do obchodov. Rada obdivujem pekné veci, skúšam si topánky a sledujem módne blogy. Pozriem si aj nejakú fashion show, dokonca aj keď sa mi 99% percent modelov nepáči. Rozumiem, že nie všetci, ktorých móda zaujíma musia byť povrchní konzumenti. Všímam si, aj chválim ak sa vie niekto naozaj obliecť - dokonca aj keď výstredne. Nemám nič proti tetovaniam, rôznym farbám vlasov, roztrhaným silonkám ani vysokým opätkom. Ja módu sledujem iba z kúta, ale k životu ju nepotrebujem.
kedze neznasam nakupovanie, a cely zivot som ho neznasala, nosim co skrina da, preferujem pohodlnost a praktickost, nemam vyhraneny styl, nosim svetre, nudne 1farebne tricka, kvietky, kosele, celkom lubim satky, v lete sortky, tielka, obcas saty, a uzke nohavice, to je mozno jedine na co si potrpim, nemam rada siroke nohavice (resp. straight, proste nohavice musia byt uplne slim), ani sukne, tie takmer nevlastnim. co sa obuvi tyka, zvycajne mi trva dlho kym v obchode najdem vhodne nieco co mi sadne, nakoniec ma aj tak tlacia aleboco, takze sa dost casto stava, ze chodim v starej rozpadavajucej sa obuvi alebo v obuvi neprimeranej pocasiu; mam rada velke velke tasky, a ked nie su velke, tak nech sa daju dat cez plece, aby nezavadzali neznasam tie zenske kabelky s kratkymi ruckami, co sa musia nosit v rukach alebo kde, uplne neprakticke
úúplne tak, že čo sa mi páči to si kúpim a nemám ešte žiadny konkrétny štýl .. ale najradšej nosím rifle a k tomu nejaké svetríky alebo mikiny, záleží fakt od nálady
a šperky nejako extra nie, pár párov náušníc striedam a na krk si dám radšej nejakú šatku .. a poslednú dobu mám strašne rada hnedú a pastelové farby .. ale aj tak mám občas náladu na mikinu, volné tričko alebo čo .. proste celé rozhádzané
vždy to bolo farebné oblečenie a absencia čiernej, pomaly sa čierna dostáva do môjho šatníka ale.
Kamoška minule zhodnotila, že ako som zmenila štýl zo športového štýlu na ženský štýl hm
No ale asi zabudla na to, ako som kedysi vyzerala ako etno žena, batikovaná sukňa, šaty, náramky, ručne robené náušnice.... teraz si to dám maximálne na festival
momentálne sa snažím o pekné ženské oblečenie, a nech je to trocha sexi, ale občas nevydá no
A hlavne nie sú na to prostriedky, cez strednú som si kupovala z vlastnej výplaty z tesca oblečenie, trocha ma to nakupovanie možno aj bavilo, ale teraz vôbec... odkladám kúpu nohavíc už zopár dní lebo nemám čo na seba, ale nechce sa mi ísť do obchodu a peňaženke tiež nie
Keď som mala 14-15, aj ja som obľubovala čiernu, a vôbec ma nezaujímalo, čo mám na sebe Potom sa to časom zmenilo, a začala som si všímať pekné vecičky, nosiť šaty a sukne, namiesto tenisiek balerínky, sandále a tak. Nosím aj džínsy a tričká, ale snažím si dať aspoň nejaké doplnky, šatku či šperky, peknú tašku. Niečo v takomto štýle:
Záleží mi na tom, čo mám na sebe, vkladám do toho moju osobnosť a tým pádom aj sledujem, kto čo má na sebe, dosť veľa to prezradí o danej osobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
bolo mi povedané, že chodím v tmavom a pomerne formálne
neviem, ako do toho zapadá trebárs moje oranžové sako, ale inak povedzme, že asi tak nejak
a hej, strašne rada vezmem nejakú fiktívnu postavu a z obsahu skrine zostrojím kombináciu inšpirovanú tou postavou (alebo nejakou podivnou témou v mojej hlave a tak, proste sa bavím na tom bez toho, aby si niekto všimol
Dnes sa snažím taktiež obliekať nekonvenčne, aj keď prichádzam na také ženské zázraky ako obtiahnuté čierne šaty, topánky na opätkoch, make up... ale stále nakupujem v sekáčoch, stále nosím kecky, stále nosím sukne, len už nevyzerám ako vianočný stromček, pretože aj na psa prišiel mráz a zistila som, že menej je niekedy viac... Nosím výrazné nerdovské okuliare v plastovom ráme, jedny mám na klasika- čierne a druhé mám fľakato/vesmírne/fialové. veď som nejaký hipster, nie?!
to mi maximalne vyhovuje, pretoze sa to paci mne a to je hlavne. neriadim sa ziadnymi trendami, ani nicim, len svojim vkusom. v buducnosti sa vidim viac v kombinovani druhov textilii a layeringu (neviem momentalne ako to prelozit do slovenciny), kedze to je opat o nieco narocnejsie na penazenku a financie potrebujem teraz inde, ako ich davat do siat. viac sa mi k tomu pisat nechce.
Neviem, moda akosi nie je moja silna stranka. Lubim tricka s kratkym rukavom a rifle a neznasam na sebe kosele alebo tak, takze tak aj vyzeram. A nosim tenisky, konkretne jedny, ktore sa mi uz rozpadavaju a asi budem musiet kupit nove.
A dokonca ani kabat nevlastnim a chodila som celu zimu v lyziarskej bunde (ale ta je pekna!).
Som vysadena na maximalne farebne zladenie, cize bud vsetko cierne alebo cierna v kombinacii s prave jednou inou farbou. Skor formalne, ale na echt formalne prilezitosti nevhodne. Veeela doplnkov a odveci boty, ihlicky k k nejakym androgynnym pocinom a kanady k baletnym suknickam.
A odkedy som v BA, desive mnozstvo ludi sa ma pyta, co akoze chcem svojim zjavom povedat, a vkuse sa vykrucam, ze nic, neviem, to len tak, a netusim, co tym myslia
Niekedy sme to pracovne nazyvali,ze sa obliekam temne a teplo
» www.pinterest.com/pin/52305094419...
» www.pinterest.com/pin/34361064654...
niečo v takom štýle
našťastie ma to pomerne rýchlo prešlo a dnes som fakt už silno nezávislá a jebem na všetko a preto nosím lacné kecky alebo okopané zimné topánky, potrhané silonky, sukne, obrovskú teplú bundu, čierne tričká s čipkami, zázrakom držiace tašky cez pleco, vlajúci sveter, ponožky poctivo trčiace z topánok a všetko zväčša v tmavých farbách a staré, zo sekáču alebo po mamke/babke.
Teraz mám skôr taký elegantný štýl, v ktorom sa veľmi rada pohrávam s kontrastom farieb. Nech som trebárs celá v čiernom, dala by som si aspoň výrazne lodičky, náhrdelník, sponu do vlasov či kabelku.
Povedzme, že sa snažím ísť s módou. Veľmi mám rada jednoduché formálne šaty, ktoré zvýraznia postavu. No najpraktickejšie sú pekné legíny, s džínsovým, či elegantným vzorom. Nenosím botasky, len doma, keď sadím, ale aj tam si radšej obujem šľapky a válam sa v blate v otcovej starej košeli. Takže asi takto
Ale momentálne najviac chodím asi takto (dúfam,že obrázok nebude moc velký,ak hej ospravedlnujem sa)
» www.imagebam.com/image/90f4cb313...
Ale mala som jeden šialený deň, keď som šla do BA na veľtrh v tmavomodrom tričku, nohaviciach, svetri a kabáte. Originalita sama. A momentálne vlastním asi len jedny nositeľné tenisky, ktoré sa však hodia len k jedným šatočkám.
na strednej som vlastne nosila najcastejsie ze rifle a tricko/sveter, hlavne tlmene farby a obcas taky nejaky farebny vykrik do toho a nosit suknu/saty mi prislo mega divne
a sportove halove tenisky, to do teraz neviem pochopit, ze preco
a uplny odpor voci koseliam a vlastne hocicomu co nebolo bavlnene, svetrovite, proste makke
potom na vyske vlastne stale rifle a makke materialy a ziadne opatky, len tenisky, ale uz som pripustila aj nejaku suknu, alebo dlhe tricko k leginam...a hlavne divokejsie farby a podivuhodne farebne kombinacie a velke pestre satky/sale, látkové tasky
sperky som nikdy neoblubovala
a teraz je to uz skor aj take nejake zenskejsie, rifle uz skoro ani nenosim, opat skor tlmenejsie farby ako cierna, siva a nieco farebne do toho
dokonca mam aj zopar topanok na opatku...a neviem, asi teraz viac riesim, ze co si obleciem a tak
aj saty nosim vela, sukne a aj nejake take materialy, co drzia tvar... ale zasa, stale to nie je nejaka prudka elegancia, skor taka lezerna
a conversoidne tenisky, ale tie nosim uz zopar rokov a aj ked si chcem kupit aj nejaky iny strih, tak sa mi to nikdy nepodari, lebo vsetky ostatne sa mi zdaju divne
elegantná, formálna čierna (cítim sa v nej lepšie)
ALE! po čase zisťujem, že je to nielenže úplne zbytočné, ale že to na mne ani nemá žiadúci efekt, mama mi to tak okrajovo sabotuje, nemám dosť financií a tak to nevyzerá podľa mojich predstáv. Navyše zisťujem, že zjavne nemám predispozíciu vyzerať fajn, takže na to postupom času kašlem. Ale vcelku ma oslovilo:
Čo sa týka topánok, tak nenosím ani botasky, skôr čižmičky, balerínky, atď.
A ak mám opísať svoj štýl...no..preferujem jednoduché veci, žiadne vzory, trblietky, výšivky, nápisy, značky. Ak topánky tak na nízkom opätku s matným povrchom. Ak sveter, tak jednofarebný. Nenosím iné šperky ako jeden prsteň a niekoľko párov náušníc. Nemám žiadne čiapky, ani slnečné okuliare, a vlasy mám vždy rozpustené. Líčim sa pravidelne, ale nie výrazne. Doprajem si drahú pleťovú vodu, drahý make-up alebo drahý lak na nechty. Nikdy som si neprefarbila vlasy.
Vyhovuje mi aká som, chcem byť na ulici nenápadná. Ale keby som niečo mohla zmeniť tak by to bola určite kvalita. Stále by to bol jednoduchý sveter, ale drahší - taký, čo sa mi nezačne párať do týždňa a tenisky čo nevychodím za mesiac.
Čo by som na seba nikdy nedala? Osobne nemám pochopenie pre plastové okuliare bez skiel, tričká s obrovskými (a trápnymi) nápismi, uggsy, koženkové legíny, alebo letné šaty ušité z jedného kusu látky (také čo vám siahajú od pŕs po okraj zadku) a všeobecne keď ľudia šalejú za určitým kúskom, len preto, že je to v "kurze".
Som staromódna (ale nemám predsudky) aj čo sa týka oblečenia pre chlapov. Stačia mi tmavé farby, obyčajné tenisky, mikina, tričko - koniec. Žiadne úpravy vlasov, žiadne infantilné tričká ani rozopnuté košele s úzkymi nohavicami. Ak už, tak oblek (ale v tom predsa nemôže človek chodiť denne).
Čo je ale zvláštne, že rada chodím do obchodov. Rada obdivujem pekné veci, skúšam si topánky a sledujem módne blogy. Pozriem si aj nejakú fashion show, dokonca aj keď sa mi 99% percent modelov nepáči. Rozumiem, že nie všetci, ktorých móda zaujíma musia byť povrchní konzumenti. Všímam si, aj chválim ak sa vie niekto naozaj obliecť - dokonca aj keď výstredne. Nemám nič proti tetovaniam, rôznym farbám vlasov, roztrhaným silonkám ani vysokým opätkom. Ja módu sledujem iba z kúta, ale k životu ju nepotrebujem.
a odkedy sa obliekam sekáčovo, košičania po mne divne kukajú.
:happy:
Kamoška minule zhodnotila, že ako som zmenila štýl zo športového štýlu na ženský štýl hm
No ale asi zabudla na to, ako som kedysi vyzerala ako etno žena, batikovaná sukňa, šaty, náramky, ručne robené náušnice.... teraz si to dám maximálne na festival
momentálne sa snažím o pekné ženské oblečenie, a nech je to trocha sexi, ale občas nevydá no
A hlavne nie sú na to prostriedky, cez strednú som si kupovala z vlastnej výplaty z tesca oblečenie, trocha ma to nakupovanie možno aj bavilo, ale teraz vôbec... odkladám kúpu nohavíc už zopár dní lebo nemám čo na seba, ale nechce sa mi ísť do obchodu a peňaženke tiež nie
Záleží mi na tom, čo mám na sebe, vkladám do toho moju osobnosť a tým pádom aj sledujem, kto čo má na sebe, dosť veľa to prezradí o danej osobe
A v Prage do skoly takto kedze je to pohodlne a pekne. A ano, nosim tepláky do skoly. Nezabite ma
ak mám na sebe niečo farebné je to výnimočne a zväčša, keď je všetko ostatné vhodné na pranie