Ahojte prosím akú školu si mám podľa vás vybrať OA -v Prievidzi (ak tam niekto z vás chodí je to dobrá škola,ako sa vám na nej darí ? A je ťažká ?)A druhú mám Kalinu-obchod a podnikanie celkom sa mi aj pozdáva ale všetci mi odporúčajú OA prosím poradte m
A otázka nie je až tak podstatná ale mne kamarátkiná sestra spomínala že sa to dá naučiť za chvílku a sesternica sa ževraj učievala až 5-6 hodín denne no hovorila mi že to bola ťažká škola tak je to tak alebo je to škola v pohode ?? nemyslím niečo ako nejakú trojročku ale normálne
@ayame podľa toho, ako sa dokážeš učiť napríklad, moja spolužiačka sa naučí ekonomiku za chvíľku (a nie len ekonomiku) a ja nad tým sedím zas dlhšie a ani vtedy to nie je stopercentné chápeš a veľa predmetov závisí aj od toho, kto ich učí. niektorí ti dajú desať strán z jedného učiva s tým, že všetko je tam dôležité, iní ti dajú jednu stránku z toho istého možno zo začiatku budeš zhrozená, že kam si sa to dostala, ale to iba na začiatku postupne si zvykneš
ja som na začiatku bola úplne zdesená, že fuh, no fasa, až sa ja hento naučím... a keď som počula názvy tých predmetov ale po pár mesiacoch zistíš, čo sú profesori zač, zvykneš si na ten systém, aj na tie témy učív a veľa vecí ti pomôže potom aj v každodennom živote a veľa vecí aj vieš tak podľa mňa je to fajn
podľa mňa je to dobrá škola a dá sa to zvládnuť, ja sa skoro neučím, a nemám nejaké zlé známky
a do budúcnosti: ak sa rozhodneš ísť na OA, čo by som ti odporúčala, ale je to samozrejme na tebe, musíš ty zvážiť, tak ti radím učiť sa ekonomiku postupne potom ti to pôjde ľahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
sú tam skvelí profesori (jeden je najlepší na Slovensku ), profesorky, škola organizuje super podujatia, akcie, vedenie je skvelé
jasné, sú tam aj ťažké veci, aj ľahké veci, ale dá sa to
Na strednej až tak nezáleží a ak to tam bude ťažké aspoň potom nebudeš mať také šoky keď pôjdeš na výšku.
ja som na začiatku bola úplne zdesená, že fuh, no fasa, až sa ja hento naučím... a keď som počula názvy tých predmetov ale po pár mesiacoch zistíš, čo sú profesori zač, zvykneš si na ten systém, aj na tie témy učív a veľa vecí ti pomôže potom aj v každodennom živote a veľa vecí aj vieš tak podľa mňa je to fajn
podľa mňa je to dobrá škola a dá sa to zvládnuť, ja sa skoro neučím, a nemám nejaké zlé známky
a do budúcnosti: ak sa rozhodneš ísť na OA, čo by som ti odporúčala, ale je to samozrejme na tebe, musíš ty zvážiť, tak ti radím učiť sa ekonomiku postupne potom ti to pôjde ľahšie
a z obchod a podnikanie, nič nemáš tak poď na OA, možno budeme spolužiaci