a vy čo klikáte na obchodnú - ja som sa na obchodku ledva dostala a to som mala na vysvedčení takmer vždy samé jednotky a monitor som tiež dobre zvládla, takže som bola z tých lepších- nie priemer, síce neviem ako je to teraz a v iných mestách...
mala som známky velmi dobré by som povedala, ale som sa rozhodla pre hotelovú, lebo už od 6 triedy ma lákala...som rada že som tam a priemerných je tam viacej ako nadpriemerných to isté o obchodnej by som povedala
na pedagogickú ani za boha....ťažké to je a čo potom pojdeš robiť? socialnu pracovníčku za vydieračný plat? alebo ísť na výšku a zarábať si učitelským platom...
obchodná...no možno ale zavysí to na tom čo TY považuješ za priemernosť ale to by bolo celkom ok
ale tak hotelova by šla...ale podla toho aky odbor z nej ces ak hotelovu akademiu 5ročák tak to je podla mna velmi sikovne...ja som sa tam aj hlasila ale mala som zlý priemer takže ma tam nezobrali takže všetko zavisi od toho čo považuješ za priemer
@kevin ja chodím na odbor ktorý sa dá stotožniť náročnosťou z obchodnou akademiou (aspon tak to je oficialne ), bola som vyznamenaná a tiež často trúsim zle i/y možno ju do priemeru radí práve tá zlá gramatika
na hotelovku sa teraz dostanu aj ti co skoro prepadaju, cize aj podpriemerni, pedagogicka to neviem, ale to je asi ta posledna co by som brala, mozno tak oa, tam mas sancu sa dostat aj ked nie si uplna jednotkarka a mozes mat ako tak dobre vzdelanie..
ja som tiez nikdy nebola daka sprtka, mala som aj 3 a dostala som sa na celkom dobru skolu...vzhladom na moj prospech atp
@insomnya aj to viem ako chápem princíp podla čoho sa dávajú ale keď píšem si to nejak neuvedomujem...slovenska gramatika je pre mna jedno velké tabu takže tak
@kevin..ale ja sa nechcem hadat ja len to aby si nesúdil inteligenciu človeka len podla gramatiky...
stredna škola bez vysokej naslednej absolvovanej je uplne o ničom...najma teraz. nedaj sa obalamutit... dnes ak nemas dobre kontakty znamosti, nikam sa nedostanes, hoc budes mat jednotky od vrchu po spodok.. a tie teorie co sa ucia ziaci na Strednych skolach... uplne na smiech... teoria ostane len teoriou, resp. ak sa neuchytis sama niekde... budes tak akurat na urade prace. zial. je to realita. podstata je to, co mas moznost, nie co vies...to je paradox, ale teraz je to tak. kašli na jednotky.. neznamenaju totalne nič, ani sa neznepokojuj pre neajku tu stvorku... tiež o ničom..
v živote využiješ maximálne 1 percento vedomosti, čo si sa učila.. je to tak
Nezáleží od toho aká si žiačka bola na ZŠ, ide o to čo ťa baví a či sachceš učiť a budeš sa učiť na SŠ. Ak sa budeš učiť, tak nie je problém vyštudovať akúkoľvek strednú školu.
@veroniques no ja som mala na mysli "pedagogického pracovníka" kt. sa učí na Trenčianskej pedagogickej... malá škola, katolícka, ani budovu poriadne nemá a ako ak by človek odtial nešiel na výšku, tak si nezapíska...
animátor volného času? ale šak to môžem byť aj ja, mám papier na to
ako psychológia ale psyhchologov je po kkt...
avšak vieš... teraz by som tak jednoznačne netvrdila kao vtedy pochopila som že nezáleží až tak na škole ako na samotnej náture človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@kevin všetky i/y tam má dobre, to "ktori" je skôr preklep - viď klávesnica, je to hneď vedľa "á"
a vy čo klikáte na obchodnú - ja som sa na obchodku ledva dostala a to som mala na vysvedčení takmer vždy samé jednotky a monitor som tiež dobre zvládla, takže som bola z tých lepších- nie priemer, síce neviem ako je to teraz a v iných mestách...
Nehovorím o tejto téme.
» www.birdz.sk/forum/prosim-po...
» www.birdz.sk/forum/nezvladam...
» www.birdz.sk/forum/pre4o-su-...
obchodná...no možno ale zavysí to na tom čo TY považuješ za priemernosť ale to by bolo celkom ok
ale tak hotelova by šla...ale podla toho aky odbor z nej ces ak hotelovu akademiu 5ročák tak to je podla mna velmi sikovne...ja som sa tam aj hlasila ale mala som zlý priemer takže ma tam nezobrali takže všetko zavisi od toho čo považuješ za priemer
ano, ale tak az takto ako ona? boal bi smo rada ? ?
jááj, tak máš pravdu, tam áno, ospravedlňujem sa
pedagogická určite nie
ja som tiez nikdy nebola daka sprtka, mala som aj 3 a dostala som sa na celkom dobru skolu...vzhladom na moj prospech atp
@kevin..ale ja sa nechcem hadat ja len to aby si nesúdil inteligenciu človeka len podla gramatiky...
v živote využiješ maximálne 1 percento vedomosti, čo si sa učila.. je to tak
možno v niektorých mestách hotlka úroveň nemá(NZ) ale sú aj také čo si majú z čoho vyberať a vyberajú si dobrých študentov
Na pedagogickej je aj odbor pedagogické lýceum, v ktorom sa učí špeciálna pedagogika a ludia v tomto odbore sú velmi dobre platení ...
Potom je tam animátor volného času, ktorý má tiež dobré uplatnenie
..nehovoriac o tom, že v každom odbore sa učí psychologia
animátor volného času? ale šak to môžem byť aj ja, mám papier na to
ako psychológia ale psyhchologov je po kkt...
avšak vieš... teraz by som tak jednoznačne netvrdila kao vtedy pochopila som že nezáleží až tak na škole ako na samotnej náture človeka