V tomto fóre by som chcela zistiť viac informácií o stredných školách. Takže ak by ste vedeli tak napíšte sem o hocijakej škole hocičo.. Proste všetko čo viete o stredných školách.. Ďakujem.
A teraz idem k tej veci.. Existuje nejaká stredná škola
podnikanie - Obchodná Akadémia .. som na nej a zatial sa nesťažujem .. máš tam predmety ako podniková ekonomika, účtovnictvo, administratíva a korešpondencia takže to s tým všetko súvisí .. a my v 3 ročníku budeme mať prax v nejakých firmách kde nás môžu po skončení aj zamestnať.. no môžu .. neviem ako je to na iných školách ..
Ahojte,som tu nová a neviem ako to tu chodí,chcela b som sa spýtať ,či niekto nevie niečo o Strednej zdravotnej škole v Lučenci,odbor zdravotný asistent diaľkovo.Ak by mi vedel niekto dať bližšie informácie o tom ,či sa za tú školu platí a či sú ťažké príjmačky,ja mám Sou služieb z maturitou odbor cukrárka,ale som bez práce ,takto si chcem rozšíriť obzor a možno sa mi podarí nájsť práca, rada pomáham ľudom.Urobila som si aj opatrovateľský kurz cez červený kríž.za pomoc a opovede Vám Dakujem
Ja by som ti odporúčala nejakú Obchodnú akadémiu, ale to na čo sa pýtaš je podla mňa už otázka skôr vysokej ako strednej školy ...vtedy by som ti odporúčala napr. žurnalistiku, masmediálnu v Trnave alebo v Nitre ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.kostka-skola.cz/stredni_skola-g...
a dosť si to tam chváli, ale to by si to musela mať blízko
» www.soskis.sk/...