Tha ja by som chcel najradcej nejaku odbornu skolu.. ze keby nahodou nepojdem na vysku aby som mal prax.. napr. SPS elektrotechnicka,OA watsonova,polarna.. ale neviem na ktoru by ma zobrali
s tými známkami myslím že nebudeš mať veľký problém nikde... a tak si preštuduj podmienky prijatia, aký musíš mať priemer a pod... na stránke každej školy to máš...
čo ťa baví...ak nevieš tak gymnázium...ale rátaj s tým,že tam treba trochu zamakať ja som chcela ísť na propagačné výtvarníctvo a aj ma prijali ale môj tato rozhodol,že to bude gympel jedine....a vôbec neľutujem!!!...teraz hor´sa vysoká
gymnazium pokiaľ nemaš čiste....čo nemaš je zbytočná strata času ...a nebude ťa to baviť ....takže jednoznačne .......pozor .......pozor ......teraz to pride .......stredná zdravotnícka škola .........odbor ........ bezkonkurenčne najlepší : maser ...PIčOVINA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov