Zdravíím Idem si robiť webstránku, a keďže si ju kupujem, chcem, aby na ňu chodilo čo najviac ľudí. Neviem sa rozhodnúť medzi inzerciou alebo receptami... Alebo aj niečo iné, pls poraďte. Skrátka niečo, kde by chodilo veľa ľudí.... Dík.. A dobrú
nuž to som aj ja kedysi chcel, ale už ma to aj prešlo
tak stránku si môžeš urobiť s hocičím čo ti len napadne, horšie to je už s tou návštevnosťou, lebo treba si urobiť propagáciu, reklamu atď., záleží aj od toho, že čo si ty predstavuješ pod pojmom čo najviac ľudí... lebo ak niekoľko stoviek či tisíc ľudí za deň... nuž snívajte s nami
a aký má význam robiť si web, ešte k tomu platený, keď nemáš čo prezentovať? ako sorry, ale receptov je plná riť, a inzercia? to je dosť divné, a čo by si ako inzerovala?
najskôr dospej, zisti, čomu sa chceš venovať, a v čom si dobrá, potom môžeš uvažovať o nejakej prezentácii.
len tak z haluze tam napis slova ako "facebook", "warez", "download", "Keisha" "Rihanna" "Twilight" a pod. a nezalezi na obsahu o nastevnost mas postarane
skus si ju najprv spravit cez obycajne hosty co ti daju priestor zadarmo a uvidis ci budu tvoje stranky zat uspech alebo nie, v kazdom pripade to nieje tyzdenna zalezitost, kym budes mat velku navstevnost moze to trvat aj cely rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tak stránku si môžeš urobiť s hocičím čo ti len napadne, horšie to je už s tou návštevnosťou, lebo treba si urobiť propagáciu, reklamu atď., záleží aj od toho, že čo si ty predstavuješ pod pojmom čo najviac ľudí... lebo ak niekoľko stoviek či tisíc ľudí za deň... nuž snívajte s nami
z tých dvoch by som vybral recepty, ak bude stránka výnimočná nejakou funkciou, pridanou hodnotou
určite ani jedno
Vymysli niečo prevratné.
najskôr dospej, zisti, čomu sa chceš venovať, a v čom si dobrá, potom môžeš uvažovať o nejakej prezentácii.