Ja som nikdy nechápala Nokie , pre mna bolo menu proste cudzia krajina :3 kde sa ukladali obrázky, kam ich uložiť cez USB aby som ich v telefone našla, no a SONY sa dosť zmenil
chcem vyskúšať niečo iné, teda LG čo by ste k tomu povedali ?
Hej odvtedy čo mám smart - phony tak len HTC. Neviem v čom je iný, len proste ma nikdy nesklamal - súčasný už mám 2,5 roka a nikdy s ním nebol žiaden problém.
dalo sa to čakať ..predtym som ho stratila 4krat a vždy sa mi vrátil takže už som s tym bola nejak zmierená ..iny som v podstate nemala so smartphonov , porovnala som skorej s mobilmi ostatných .. vyber som nechala v podstate na ujov..ty su celkom hotovy s hociakej elektroniky ..a bola som spokojná no..vždy fičal, nesekol nikdy, na to kolko krát mi jebol na zem display bol stale uplne ok
@drobec186 LG má pekne dizajnovo spravené prostredie, aj intuitívne, niekedy až primitívne jednoducho, ale zvoľ si radšej nejakú vyššiu radu, aby ti nesekal, inak odporúčam tuto značku z osobnej skúsenosti.
Nokia, to bola čistá spokojnosť. Spadol mi mobil a nie raz z tretieho poschodia a nikdy sa nerozšarpal
Teraz mám HTC, ale snívam, že raz dostanem naspäť svoju nokiu
@yoss díki ti, to som potrebovala počuť no myslím že vyššiu som si už ani nemohla dovoliť piatok idem pon a zatial čo som čítala recenzie su lepšie ako xperia L a jeho baterka
@mobscene69 a mna vždy najviac nasral a dosť sekal práve SE :/. Inak SE je teraz Sony nevieš len tak mimochodom,? lebo niekto mi hovoril že nie ale potom som čítala na nete že hej ale naposledy som si mala filrovať výber na jednej stránke a na výber tam bolo aj políčko SE aj sony tak teraz som nechápala a do dnes neviem .
@hovnovhlave neviem či každý HTC ale niečo na tom bude, spolužiak mal HTC prvý den jebol mu z výšku asi hrude na zem plac a displej hned uplne celý v PI... a presne toto isté sa stalo kamarátke padol jej trošičku a neprežil to proste labilné sú riadne a aj málo známe značky sú riadne šroty zase vlastná skúsenosť.
@drobec186 áno, máš pravdu, drtivá väčšina mobilov od HTC nemá až takú pevnú konštrukciu, akú ma konkurencia, ale ja tu riešim výkon... keď mám mobil, tak si naň dávam pozor a nehádžem ho... no ak chceš teda mobil ktorý niečo aj vydrží, tak tiež by som si radšej zohnal nejaký Samsung
@hovnovhlave Samsung G. S II má kamarátka a sem tam ten mobil padne a riadne na plac na zem a vydržal mne ked takto drbol mobil bolo po nom v tomto je ozaj nárazuodolný, ale videla som že procesor až taký užastný nemá seká zastavuje sa a drbe mu nie som za samsung keby nebol "G tak možno ale nan som zle ešte nepočula
@dconan aha to je dáka novinka tuším to neviem to je divné že práve od Googlu.... no to môžeš hocde šmariť a nestane sa mu nič, už nemám na nom niektoré súčiastky a absolúútne mi nedrží kryt zadný chýba mi tam tá guma
@drobec186 nieje novinka Google ma svoju radu Nexus uz dlho, kazdy rok alebo 2 vyjde jeden smartfone, ja mam Nexus 4 a najnvosi je Nexus 5 ale predtym bol Nexus, a Nexus One
Tak ten moj stary SE bol tkay ze drzal cely nic nevypadavalo a mohol ho clovek hodit o zem
@dconan aha no počula som o nexus ale neriešim to ja mám svoj vysnívaný zatiaľ ešte v obchode a zajtra už dúfam doma . No žial ten môj nemá čo držať kedže jeho telo záviselo na šrobičke ktorú som stratila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Teraz mám HTC, ale snívam, že raz dostanem naspäť svoju nokiu
@mobscene69 a mna vždy najviac nasral a dosť sekal práve SE :/. Inak SE je teraz Sony nevieš len tak mimochodom,? lebo niekto mi hovoril že nie ale potom som čítala na nete že hej ale naposledy som si mala filrovať výber na jednej stránke a na výber tam bolo aj políčko SE aj sony tak teraz som nechápala a do dnes neviem .
ale aj stary SE 610i my vyhovoval, taky fajny nerozbitny phone
tne SE poznam braska mal taky to este stare fajne phony nerozbitne
Tak ten moj stary SE bol tkay ze drzal cely nic nevypadavalo a mohol ho clovek hodit o zem